Pas mus prie namo jau būtų buvęs belen koks bardakas, jei mb netvarkytu. Visokių kartonų n sudeginęs, šiukšlių išvežęs. Palečių, lentų į malkas supjovęs ir sukūrenęs pečiuj. Dar ir mes kartais padedam
Amadėja, ar tu esi naujoj SM versijoj?
Mes jau egle ka tik nupuosem, tik vien bumbula sugadinau, nutruko laikiklis. Tiek erdves atsirado. Ech, megstu egles nupuosti.
Aš mėgstu nupuošti viduje eglę ir kitus papuošimus. Kažkaip toks jausmas atsiranda, kad vėl viskas tvarkoj.
Bet išorinius papuošimus tai būna gaila nuimti, vakare jie būna įsijungę, tai privažiuot kažkaip jauku, vaikiškai gera.
Užsisakiau 3 siuntinius. Maždaug vienu metu.šian rašo vintede viena moteriškė,oi ne tas žvakides jums įdėjau,supainiojau.jūs neimkit to siuntinio.šian žinutė turi ateit.nu gerai.atėjo.gerai neimsiu.tada pyst pyst kitu du atėjo.Ir kurio neimt ,rašau.neatsiliepia.
Vinted žvakides galima pirkti, ar ne taip supratau? Juk ten tik rūbai, iš kur daiktai?
savaitė, 05 Sau 2021 - 18:51, parašė: Mes jau egle ka tik nupuosem, tik vien bumbula sugadinau, nutruko laikiklis. Tiek erdves atsirado. Ech, megstu egles nupuosti.Prieš kokius 10metų apsigyvenom naujos statybos bute.nusipirkom didelę eglę.Reik išmest,byra.vyras sako.tu mesk pro langą.aš paimsiu ir išmesiu.ok.o ten dar pusė butų buvo neparduota,kitur tik remontus darėsi.namas tuščias.kai aš mečiau ir tokia pūga pagavo.ir įsuko į kažkieno terasą pirmam aukšte ir gulėjo jinai ten dar tris metus,kol nepardavė to buto. Vos eidavom ir žiūrėdavom į savo eglę.