Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O aš taip pasipasakot ir pasiguost norėčiau ir dar mb užmušt, bet negaliu, čia jau ne zuikispuikis esu, kad pasakočiau tokius dalykus. 

Pykstu net garai eina. 

Atsakyti

O aš taip pasipasakot ir pasiguost norėčiau ir dar mb užmušt, bet negaliu, čia jau ne zuikispuikis esu, kad pasakočiau tokius dalykus.  Pykstu net garai eina. 

Gali fb.

Atsakyti

Gali fb.

Parašiau, bet kažkaip padrikai gavosi

Atsakyti

Tai vis dar aptarinėjat, ką Lavinaxė fb parašė? Per ilgai juk. :)​ 

Atsakyti

Jo, užtrukom. Bet jau viskas ok. Didmaišiuką dar biški užkroviau.kol vyras išvažiavęs.darban iškvietė. Tai kol nemayo,į tarpelius,skylutes visokių plytų ir plytelių apdaužytų prikišau ir senu laminatu užmaskavau.gal nebus revizijos. 🙊 Kaip man patinka.dėčiau ir dėčiau.😀 Tik nėra į jau  ką.tai atrakcija,on e ta pati rutina metų metais. Juk ta pati plyta,ar betono luitas nebeatsidurs toj pačioj vietoj ir taip smagu,kai mano galioje jį pašalinti😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 sausio 2021 - 12:55
tai kol vyras nemato, visas plytas sukisk i maisa biggrin.gif
Atsakyti

kristij, 05 Sau 2021 - 13:24, parašė: tai kol vyras nemato, visas plytas sukisk i maisa biggrin.gif
Man rodos jis tuoj plyš per šonus...žinau,kad kito greit negausiu,tai jau maksimumą pavariau.nors dar kirba mintys,o gal dar tilps😀
Atsakyti
Gal jis tais plytgalais planuoja kokias duobes kieme uzpildyt ar ant kelio. Negi jam reikai statybinio lauzo, kad pasidet? smile.gif
Atsakyti

Jo, sitas darbas turi prasme, nes ka isnesi, tas nebesugris. Tai ne maisto gamyba.. 

Atsakyti

Jo, sitas darbas turi prasme, nes ka isnesi, tas nebesugris. Tai ne maisto gamyba.. 

Geriau mesti ir negalvoti, kad dar pravers. Taip galima iki ausų apsikrauti.

Pas mus prikaupta palėpė virš garažo.  

Bet malonu būna erdves atlaisvint.

Atsakyti

kristij, 05 Sau 2021 - 14:17, parašė: Gal jis tais plytgalais planuoja kokias duobes kieme uzpildyt ar ant kelio. Negi jam reikai statybinio lauzo, kad pasidet? smile.gif
Nieko jis nedarys...gulės metų metais
Atsakyti

Pas mus prie namo jau būtų buvęs belen koks bardakas, jei mb netvarkytu. Visokių kartonų n sudeginęs, šiukšlių išvežęs. Palečių, lentų į malkas supjovęs ir sukūrenęs pečiuj. Dar ir mes kartais padedam :)

Atsakyti