Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O aš tai nežinau, ką daryt. Gavau priminimą, kad rytoj reikia į odontologijos kliniką, buvau visai pamiršus. Eit ar neit? Buvau nukėlus visus apsilankymus, galvojau, jog pasitaisys situacija.

Atsakyti

Amadėja*, 06 Sau 2021 - 10:17, parašė: Na, š tos dirbtinės komos apie 50proc. Išsikapsto. Gal daugiau.
Ok.mes tikimės.
Atsakyti

Pinotija, 06 Sau 2021 - 10:32, parašė: O aš tai nežinau, ką daryt. Gavau priminimą, kad rytoj reikia į odontologijos kliniką, buvau visai pamiršus. Eit ar neit? Buvau nukėlus visus apsilankymus, galvojau, jog pasitaisys situacija.
Eičiau,jei reiktų.nors gal ir reikia.tik dabar nežinau šitoj situacijoj . kažkaip liežuviu užkabinau nelygumą danty prieš kelias dienas ,paimu veidrodėlį,pažiūriu iš vidaus.nu yra turbūt.tai irgi nežinau ar laukt ar ieškot ko.
Atsakyti

O aš tai nežinau, ką daryt. Gavau priminimą, kad rytoj reikia į odontologijos kliniką, buvau visai pamiršus. Eit ar neit? Buvau nukėlus visus apsilankymus, galvojau, jog pasitaisys situacija.

Aš tai ir dukrą vedžiau - breketus klijavo, ir pati taip pat turėjau vizitą. Ir mažoji 14 dieną į higieną eis....

Laba diena.

Atsakyti

Dabar galvojų paiesavo vaikystę jokių higienistų,profilaktikų.skauda dantį,analgino prigeri ir sėdi.nu nuvesdavi  ,bet man rodos ten daugiau sugadindavo,nei taisydavo.tos plombos iškrisdavo.vėl skaudėdavo.brr...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 sausio 2021 - 10:45

Dabar galvojų paiesavo vaikystę jokių higienistų,profilaktikų.skauda dantį,analgino prigeri ir sėdi.nu nuvesdavi  ,bet man rodos ten daugiau sugadindavo,nei taisydavo.tos plombos iškrisdavo.vėl skaudėdavo.brr...

Tai eik tu, nėr ką lygint.

Aš tai pamenu vaikystėj, kol į dančio skylę liežuvis nesulenda, tol nesiskaito, kad yra ta skylė 😄😄

Atsakyti

Nu.bet dabar skaudėtų maNo dukroms dantis,aš sau rami vaikščiočiau. Nu duičiau analgino,o jo visada būdavo pas mus😀

Bet ir aš,skauda ir skauda.kai neskauda tai geri laikai.

Šnapso ant vatos ir ant nervo,gerai nuimdavo.

Kaip šian pamenu kažkokią vasarą,kai buvau kokių 12.visą vasarą dantį praskaudėjo.analginas ir analginas.

Atsakyti

O jo jo, degtinės, ar odekolono į skylę lašindavau  :oh: Nudegina burną, bet dzin, bile kažkaip nuimi skausmą  :laugh: 

O mamai tai nesakydavau, ji nežinodavo 😄

Atsakyti

Ta proga ką tik išgėriau vaistų nuo skausmo ir užsirašiau pas dantistę 🙄🤦‍♀️

Atsakyti

Jau atrodė mažėja skaičiai, o ir vėl bac beveik 3 tūkst.

Atsakyti

Fėja*, 06 Sau 2021 - 11:28, parašė: O jo jo, degtinės, ar odekolono į skylę lašindavau :oh: Nudegina burną, bet dzin, bile kažkaip nuimi skausmą :laugh: O mamai tai nesakydavau, ji nežinodavo 😄
Kad ir aš nelabai turbūt.bet kodėl nežinau.gal tai buvo įprasta.visiems skaudėdavo,visi turėjo skylių.ir norma buvo.🤦‍♀️ Ale matai, lašindavai.nedasigalvojau.gal efektyviau. Nes aš ant vatos ir uždėdavau.😀
Atsakyti

LavinaX, 06 Sau 2021 - 11:31, parašė: Jau atrodė mažėja skaičiai, o ir vėl bac beveik 3 tūkst.
Kalėdų atgarsiai.🤔 Mani kolegė gyven prie kelio į Panevėžį,tai sakė dvi savaitės buvo ištisi kamščiai.
Atsakyti