O pas mus dar taip.
[url=https://www.part.lt/perziura/2f3479904be0eded013d1b8c76a272a3488.jpg][/URL]
Pienė_, 06 Sau 2021 - 17:02, parašė: Pas mus tai buvo gvazdikėliais gydoma. Pakramtyti ir laikyti ant to danties. Padėdavo tikraiIšgirdslau Tą vasarą🤦♀️ Ant supynių kieme.prisiminiau,kad pilna skardinė namie.kramčiau ,kramčiau ir nea...degtienės užvariau ,tai atleido.🙈
*** Sėlija, 06 Sau 2021 - 08:33, parašė: Jau trys karaliai, brungenybes. Raiks jolockas nurengt...
received_758347201765783.jpeg 39,06KB
0 Parsiųsta kartų
Man tokia nenuotaika, kad grįžus mb iš darbo imsimės eglės, stovi ji čia kaip koks priekaištas...
As sita "priekaista" jau vakar nupuosiau, nelaukiau Triju Karaliu. Nei spygliai byrejao , nei ka ( egle dirbtine), tiesiog man sventes seniai baigesi, nenoriu, kad kas jas primintu.
Pinot, lauke grazi egle, tokia manes nenervytu ilgai. Ale tai kad pas jus sniego....
Kokia daili eglė,Pinot,kaip iš atvirutės.
Mes irgi neėmėm.
Tai ir šlaviau ir siurbiau ir vėl pakartojau,bet turbūt dar bus iki velykų.
Čia kaip ir ne eglė, o 3m aukščio Lousono tuja, rodos taip vadinasi. Šiandien užsižiebė dar, nuo rytdienos viskas pradedama nupuošti. Nors lauko papuošimai man galėtų žibėt visą žiemą. Jei mb uždels, tai nepriekaištausiu. Kartą žibėjo iki vasario pabaigos.
O viduje norisi greičiau viską atlaisvinti..
Aš tai čia kai einu po savo kaimą pasivakščiot,tai tiek grožybių šviečiančių.Girliandų,varveklių,elnių,kalėdų senelių,projektorių visokių ,vis žadėjau drakoniukui,kad ir mes jau ką nors nupirksim,bet..kažkaip progos ir nebuvo.dabar jau ir nebereikia.
Galėjote modernistinio stiliaus papuošimus padaryti, girliandas ant statybinio laužo krūvos