Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O pas mus dar taip. 

[url=https://www.part.lt/perziura/2f3479904be0eded013d1b8c76a272a3488.jpg]2f3479904be0eded013d1b8c76a272a3488.jpg[/URL]

Atsakyti

O jo jo, degtinės, ar odekolono į skylę lašindavau  :oh: Nudegina burną, bet dzin, bile kažkaip nuimi skausmą  :laugh:

O mamai tai nesakydavau, ji nežinodavo 😄

Pas mus tai buvo gvazdikėliais gydoma. Pakramtyti ir laikyti ant to danties. Padėdavo tikrai  :)​ 

Atsakyti

Pasiutau ant vietos. VerslinYkams matai verslas sustojo, babkės baigėsi. Sąžinės tai jokios.
Papildyta:
o pasirodo, kad jau pakeitė poziciją - pamaldų nebus bigsmile.gif

Tai kažkas gal paprotino.

Na, čia  kaip atidaryti koncertų sales.

Atsakyti

Pienė_, 06 Sau 2021 - 17:02, parašė: Pas mus tai buvo gvazdikėliais gydoma. Pakramtyti ir laikyti ant to danties. Padėdavo tikrai :)
Išgirdslau Tą vasarą🤦‍♀️ Ant supynių kieme.prisiminiau,kad pilna skardinė namie.kramčiau ,kramčiau ir nea...degtienės užvariau ,tai atleido.🙈
Atsakyti

*** Sėlija, 06 Sau 2021 - 08:33, parašė: Jau trys karaliai, brungenybes. Raiks jolockas nurengt...

Priedas  received_758347201765783.jpeg   39,06KB   0 Parsiųsta kartų

:D

Atsakyti

Kokia daili eglė,Pinot,kaip iš atvirutės. Mes irgi nuėmėm. Tai ir šlaviau ir siurbiau ir vėl pakartojau,bet turbūt dar bus iki velykų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 sausio 2021 - 17:34

Man tokia nenuotaika, kad grįžus mb iš darbo imsimės eglės, stovi ji čia kaip koks priekaištas...

As sita "priekaista" jau vakar nupuosiau, nelaukiau Triju Karaliu. Nei spygliai byrejao ,  nei ka ( egle dirbtine), tiesiog man sventes seniai baigesi,  nenoriu, kad kas jas primintu. :)

Pinot, lauke grazi  egle, tokia manes nenervytu ilgai. Ale tai kad pas jus sniego.... :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 06 sausio 2021 - 17:29

Kokia daili eglė,Pinot,kaip iš atvirutės.

Mes irgi neėmėm.

Tai ir šlaviau ir siurbiau ir vėl pakartojau,bet turbūt dar bus iki velykų.

Čia kaip ir ne eglė, o 3m aukščio Lousono tuja, rodos taip vadinasi. Šiandien užsižiebė dar, nuo rytdienos viskas  pradedama nupuošti. Nors lauko papuošimai man galėtų žibėt visą žiemą. Jei mb uždels, tai nepriekaištausiu. Kartą žibėjo iki vasario pabaigos.

O viduje norisi greičiau viską atlaisvinti..

Atsakyti

Pinot, lauke grazi  egle, tokia manes nenervytu ilgai. Ale tai kad pas jus sniego.... :blink:

Taip, šiandien atitraukiau užuolaidas ir "apakau". Balta visur. Tegu kokias 2 dienas simboliškai nors.. :)​  Bet sniegas šlapias jau, ilgai nelaikys.

Atsakyti

Paskaiciau stomatologinius vaikystes atsiminimus , siaubas,   neatsimenu, kad buciau kuo nors gydziusis, gal neskaudejo nieko. Tik  sovietines  stomatologes   mokyklu  patalpose buvo neeilines sadistes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 06 sausio 2021 - 17:39

Aš tai čia kai einu po savo kaimą pasivakščiot,tai tiek grožybių šviečiančių.Girliandų,varveklių,elnių,kalėdų senelių,projektorių visokių ,vis žadėjau drakoniukui,kad ir mes jau ką nors nupirksim,bet..kažkaip progos ir nebuvo.dabar jau ir nebereikia.

Atsakyti

Aš tai čia kai einu po savo kaimą pasivakščiot,tai tiek grožybių šviečiančių.Girliandų,varveklių,elnių,kalėdų senelių,projektorių visokių ,vis žadėjau drakoniukui,kad ir mes jau ką nors nupirksim,bet..kažkaip progos ir nebuvo.dabar jau ir nebereikia.

Galėjote modernistinio stiliaus papuošimus padaryti, girliandas ant statybinio laužo krūvos  :D 

Atsakyti