Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 05 Sau 2021 - 19:16, parašė: Vinted žvakides galima pirkti, ar ne taip supratau? Juk ten tik rūbai, iš kur daiktai?
Visko ten yra.net baldų .reik kategoriją įvest -namams.
Atsakyti

Visko ten yra.net baldų .reik kategoriją įvest -namams.

radau, žiūriu, seniai ten nebuvus.

istorija apie eglę prajuokino, pradėjau žvengti, paskui prisiminiau kaip tu buvai netyčia temą sukūrus, ir kaip sumaišius kartais į seną temą parašai. Tai dabar susumavus esu garsiai besijuokianti.

Atsakyti

Pinotija, 05 Sau 2021 - 19:22, parašė: radau, žiūriu, seniai ten nebuvus. istorija apie eglę prajuokino, pradėjau žvengti, paskui prisiminiau kaip tu buvai netyčia temą sukūrus, ir kaip sumaišius kartais į seną temą parašai. Tai dabar susumavus esu garsiai besijuokianti.
Parašau todėl ,kad einu per tel,konkrečiai per laikus.paspaudžiu amt laiko ir kartais man išmeta seną temą ,kartais naują.būna,kad nepastebiu,jei seną. Kitaip iš vis sm neatsidaro tel.
Atsakyti

Prieš kokius 10metų apsigyvenom naujos statybos bute.nusipirkom didelę eglę.Reik išmest,byra.vyras sako.tu mesk pro langą.aš paimsiu ir išmesiu.ok.o ten dar pusė butų buvo neparduota,kitur tik remontus darėsi.namas tuščias.kai aš mečiau ir tokia pūga pagavo.ir įsuko į kažkieno terasą pirmam aukšte ir gulėjo jinai ten dar tris metus,kol nepardavė to buto. Vos eidavom ir žiūrėdavom į savo eglę.

:D

Atsakyti

Negavai? nesuprantu aš tos SM až sistemos. Kartais puikiai viskas, kartais neateina.

Gavau. Dėkui :)

Atsakyti

Prieš kokius 10metų apsigyvenom naujos statybos bute.nusipirkom didelę eglę.Reik išmest,byra.vyras sako.tu mesk pro langą.aš paimsiu ir išmesiu.ok.o ten dar pusė butų buvo neparduota,kitur tik remontus darėsi.namas tuščias.kai aš mečiau ir tokia pūga pagavo.ir įsuko į kažkieno terasą pirmam aukšte ir gulėjo jinai ten dar tris metus,kol nepardavė to buto. Vos eidavom ir žiūrėdavom į savo eglę.

Vos ekrano neapspjaudžiau  :lol:​  nu bet jūs ir bajeristai. 

Atsakyti

Kartais pasitaiko įvykių, kaip komedijose. Ir atvirkščiai, komedijos kuriamos iš gyvenimo.

Kažkada mačiau komediją su Rowanu Atkinsonu, nebeprisimenu pavadinimo, žodžiu, netyčia jis paskiriamas muziejų ekspertu ir siunčiamas į JAV. po visų nesąmonių jam pavyksta apsnarglioti ir visiškai sugadinti retą paveikslą.

Tai man buvo kažkada panašiai, tik su dokumentu. Čiaudėjau, laikiau rankose dokumentą ir apčiaudėjau, tada bandžiau nuvalyt ir pamačiau, kad tepliojasi ir dingsta jo numeris ir pavadinimas. Toliau nepasakosiu. :D Dokumentas buvo išduodamas vieną kartą, turėjo reljefinius spaudus ir vandens ženklus, svarbus buvo. :)​ 

Atsakyti

Kartais pasitaiko įvykių, kaip komedijose. Ir atvirkščiai, komedijos kuriamos iš gyvenimo. Kažkada mačiau komediją su Rowanu Atkinsonu, nebeprisimenu pavadinimo, žodžiu, netyčia jis paskiriamas muziejų ekspertu ir siunčiamas į JAV. po visų nesąmonių jam pavyksta apsnarglioti ir visiškai sugadinti retą paveikslą. Tai man buvo kažkada panašiai, tik su dokumentu. Čiaudėjau, laikiau rankose dokumentą ir apčiaudėjau, tada bandžiau nuvalyt ir pamačiau, kad tepliojasi ir dingsta jo numeris ir pavadinimas. Toliau nepasakosiu. :D Dokumentas buvo išduodamas vieną kartą, turėjo reljefinius spaudus ir vandens ženklus, svarbus buvo. :)​ 
  Man regis čia Ponas Bynas 😁

Ir šitas paveikslas. Geras filmas 🤭Priedas  paveikslas-whistlerio-motina-5e280ebe1bbb0.jpg   88,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 05 sausio 2021 - 20:22

Man regis čia Ponas Bynas 😁

Ir šitas paveikslas. Geras filmas 🤭attachicon.gifpaveikslas-whistlerio-motina-5e280ebe1bbb0.jpg

Taip  :D 

Dėl pavadinimo rašydama suabejojau, atrodė, kad lyg ir "superdžonis', ar kažkaip taip. Bet ne.

Atsakyti

Taip  :D

Dėl pavadinimo rašydama suabejojau, atrodė, kad lyg ir "superdžonis', ar kažkaip taip. Bet ne.

Net užsimaniau pažiūrėt 😁

Atsakyti

LavinaX, 05 Sau 2021 - 20:07, parašė: Vos ekrano neapspjaudžiau :lol:​ nu bet jūs ir bajeristai.
Netyčia🙊
Atsakyti

Ei o kaip ten su tuo serialu Tarnaitė? Gal pagaliau įvyko persilaužimas? Pamenu nebegalėjau žiūrėt, nes užkniso, kad nieko nevyksta 🤭

Atsakyti