Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nugi Gailė ir Alta senai nebuvo.

tai kas...cia periodiskai kazkas tai dingineja, tai atsiranda...

Atsakyti

tai kas...cia periodiskai kazkas tai dingineja, tai atsiranda...

Nu jau ilgokai kažkaip..

Atsakyti

Nu jau ilgokai kažkaip..

uztat ramu :)

Atsakyti

Buvau užsakyt kitą ATK. Blyn koks keistas jausmas.... pamačiau parašytą savo pavardę ir... lyg mano tapatybę pas pavogė  :unsure:  :blink:​ 

Atsakyti

Nugi Gailė ir Alta senai nebuvo.

Tau pritrūko?

Man tai ne. Švaru.

Atsakyti

Labs vakars  :4u: 

https://www.facebook.com/Visinga

labai faini rankinių gamintojai, rankinės tikros odos, o svarbiausia-už protingą kainą.

Aš biškį maniakė rankinių  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Buvau užsakyt kitą ATK. Blyn koks keistas jausmas.... pamačiau parašytą savo pavardę ir... lyg mano tapatybę pas pavogė  :unsure:  :blink:​ 

O man mano mergautine dabar taip keistai skamba,  tarsi ne as su ja isgyvenau  25 metus.

Tu siuolaikiska pasiemei pavarde su e ar tradicine iene?  Nors ne visos pavardes su e skamba graziai. 

Atsakyti

Labs vakars  :4u:

https://www.facebook.com/Visinga

labai faini rankinių gamintojai, rankinės tikros odos, o svarbiausia-už protingą kainą.

Aš biškį maniakė rankinių  :rolleyes:​ 

Pažiūrėjau. Yra visai fainų rankinių.

bet aš tai nepačiupinėjus gyvai beveik visada apsišaunu su dydžiu. Būna per mažos.

o man turi tilpti byla ir vandens buteliukas. :)​ 

Atsakyti

O man mano mergautine dabar taip keistai skamba,  tarsi ne as su ja isgyvenau  25 metus.

Tu siuolaikiska pasiemei pavarde su e ar tradicine iene?  Nors ne visos pavardes su e skamba graziai. 

ne visos.

Pvz, Laurinaitis, tai sutuoktinė Laurinaitė, kaip ir -aitė.

Arba -čius, tai -čė. nepasakyčiau, kad negražiai, bet keistai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 06 sausio 2021 - 20:26

Pažiūrėjau. Yra visai fainų rankinių.

bet aš tai nepačiupinėjus gyvai beveik visada apsišaunu su dydžiu. Būna per mažos.

o man turi tilpti byla ir vandens buteliukas. :)​ 

as pora rankiniu is eavalynes esu uzsakinejusi,  jei reikia didesnes, ieskau su prierasu talpina   A4 .  Bet nesu rankiniu maniake, perku, kai reikia ir kiek reikia, ne daugiau.  :D

Atsakyti

Pinotija, 06 Sau 2021 - 20:12, parašė: Tau pritrūko? Man tai ne. Švaru.
Tiesiog manau,kad jos buvo turimos galvoj. Bet keista. Nieks manęs nekeikia .😀
Atsakyti

Man nedaug su ė skamba graziai. Maniske skambetu neblogai, bet nenorejau vistiek ė.

O mano mergautines priesaga ausk, tai durnai skamba  su ė. Pirmo vyro irgi ne kazka. 

Atsakyti