Kazka prisimenu apie tas prieglaudines, jos tenkazkokio vietines reiksmes dizainerio(es) siutos buvo, rodos. Stilius -nerekianti prabanga.
O sita tiktu prie prieglaudines iseigines made in china ?
Man tai gražu ir taip ir taip.bet mergaitės yra mergaitės.kai aš buvau mažytė buvo madingos tokios"kinietiškos"suknelės. Turėjau dvi žalią su lapeliais ir raudoną su gėlytėmis. Kaip aš jas branginau .vis sukdavausi ,kad suktųsi sijonas .o kai man sukako 12, mama nupirko neklausus sar vieną.ir ...man buvo jau gėda su ja išeit,bet nenorėjau skaudint mamos.tai dar kažkiek prasiėjau.😀
savaitė, 07 Sau 2021 - 12:50, parašė: Kazka prisimenu apie tas prieglaudines, jos tenkazkokio vietines reiksmes dizainerio(es) siutos buvo, rodos. Stilius -nerekianti prabanga.Niu ,kad nelabai gal.spalva,rankovės princesiškos.O sita tiktu prie prieglaudines iseigines made in china ?
![]()
Man tai gražu ir taip ir taip.bet mergaitės yra mergaitės.kai aš buvau mažytė buvo madingos tokios"kinietiškos"suknelės. Turėjau dvi žalią su lapeliais ir raudoną su gėlytėmis. Kaip aš jas branginau .vis sukdavausi ,kad suktųsi sijonas .o kai man sukako 12, mama nupirko neklausus sar vieną.ir ...man buvo jau gėda su ja išeit,bet nenorėjau skaudint mamos.tai dar kažkiek prasiėjau.😀
turejo dukra viena, puskes atiduota nesiojo darzely kasdien.
Kazka prisimenu apie tas prieglaudines, jos tenkazkokio vietines reiksmes dizainerio(es) siutos buvo, rodos. Stilius -nerekianti prabanga.
O sita tiktu prie prieglaudines iseigines made in china ?
![]()
Būtent. Nerėkianti prabanga, o iš tiesų Džeinės Eir laikų mergaičių prieglauda.