Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai jei turi kelis, tai reikia persidėjinėt daiktus iš vienos į kitą. Papildomas bereikalingas vargas. 

Suprantu ten kažkas išeit į miestą vakare, kai nėra karantino.

Atsakyti

O kam jų tiek daug? 😁 viskas beveik telpa į nedidelę kuprinytę. Piniginė, plaukų šepetys, lūpdažis, vaistai nuo skausmo, koks maišelis, pirštinės, nų ir dar visokio š... pas mane prigrūsta 🙈

I darba man reik A4 formato.

sita esu pasizymejus

Odine kuprine
Atsakyti

Išnešėm eglę, toks tuščias tas kampas atrodo 🙂

Atsakyti

O tai jei turi kelis, tai reikia persidėjinėt daiktus iš vienos į kitą. Papildomas bereikalingas vargas. 

per atostogas man nereik dideles, nesioju maza.

Su ja visur vasara  prie sortu, dzinsu.

Iseigai reikia delnines prie sukneles. 

Per krutine man patinka per karscius. Kad nieko ant peties nenest. 

Atsakyti

Išnešėm eglę, toks tuščias tas kampas atrodo 🙂

Ir mes ka tik. Kambarys ziauriai padidejo 

Atsakyti

*** Sėlija, 06 Sau 2021 - 22:09, parašė: I darba man reik A4 formato. sita esu pasizymejus Odine kuprine [url="https://www.new.vinted.lt/femmes/sacs-a-dos/641123240-odine-kuprine"]https://www.new.vinted.lt/femmes/sacs-a-dos/641123240-odine-kuprine[/url]
Man ir į darbą ir ne į darbą.kai vieną pradedu ,tai ir tampau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 sausio 2021 - 22:21

Aš tai mėgstu prie drabužio paderint.

O persidėt vienas juokas, turiu organaizeriuką toms tašėms, kur viduje vienas skyrius, tai permeti ir viskas. O ir šiaip netingiu, vakarais susirikiuoju viską.

Kuprinės man neįtiko, nors labai patinka, bet neišeina dėl patogumo. 

Mėgstu klasikines talpias tašes su dviem rankenom arba hobo ant peties su viena, bet  dažniau vasarą. 

Nesu  madistė, man prioritetas - patogumas.

Atsakyti

O man negražu kuprinytės. Atrodo turėtų būti patogu, bet negražu nors tu ką  :D​ 

Atsakyti

Atidu, 06 Sau 2021 - 22:53, parašė: O man negražu kuprinytės. Atrodo turėtų būti patogu, bet negražu nors tu ką :D
Ir man negražu.tiesiog negražu.nebent su barbėm ,žvynais ir blizučiais mažom mergaitėm😀
Atsakyti

O man negražu kuprinytės. Atrodo turėtų būti patogu, bet negražu nors tu ką  :D​ 

Nu visokių jų yra, odinių, elegantiškų, ir dažniausiai ant peties nešiojamų. Aš turėjau labai gražią, bet man buvo su ja nepatogu, tai išsiskyriau.

O kelionėje tai nepamainomos.

Atsakyti

Ir man negražu.tiesiog negražu.nebent su barbėm ,žvynais ir blizučiais mažom mergaitėm😀

Intemora, tai yra kuprinytės mažoms mergaitėms ir leliukams, o yra  alpinistams.  Tai tiesiog nelyginamas dalykas. juk tu neperki savo vyrui    kojinių su meškiukais. :D

Atsakyti

Nu visokių jų yra, odinių, elegantiškų, ir dažniausiai ant peties nešiojamų. Aš turėjau labai gražią, bet man buvo su ja nepatogu, tai išsiskyriau.

O kelionėje tai nepamainomos.

As ant vieno peties nesioju.Nu man labai patogu. Odine. 

Atsakyti