Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 06 Sau 2021 - 23:40, parašė: Intemora, tai yra kuprinytės mažoms mergaitėms ir leliukams, o yra alpinistams. Tai tiesiog nelyginamas dalykas. juk tu neperki savo vyrui kojinių su meškiukais. :D
Nu negražu man .jei reikia,tai reikia į žygį.bet po miestą negražu man.o mergytėm gražu Nu man viskas gražu ką mėgata mažos mergytės.tiulio sijonukai,blizgantys žvynai ir tt.😀 Bandžiau priskaičius madų tendencijų apie beskonybes, drakoniuką rengt pastelinėm spalvom . Bet po to pagalvojau,kad vaikystė  ir skirta ružavai spalvai ir viskas ok.vis galvoju kada čia paūgės,bet kol kas dar reik žvynų.ir blizgučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 sausio 2021 - 09:13

Nu negražu man .jei reikia,tai reikia į žygį.bet po miestą negražu man.o mergytėm gražu Nu man viskas gražu ką mėgata mažos mergytės.tiulio sijonukai,blizgantys žvynai ir tt.😀 Bandžiau priskaičius madų tendencijų apie beskonybes, drakoniuką rengt pastelinėm spalvom . Bet po to pagalvojau,kad vaikystė  ir skirta ružavai spalvai ir viskas ok.vis galvoju kada čia paūgės,bet kol kas dar reik žvynų.ir blizgučių.

man irgi nepatiktų pasteliniai vaiko drabužiai, kas per nesąmonė mados pasaulyje? Kaip iš prieglaudos.

Dar negražiau buvo prieš keletą metų tos "prieglaudinės" suknelės mergaitėms , tokios laisvos, rauktos, tamsių spalvų. 

O tau gal reikia dar vienos mergaitės? :D​ 

Atsakyti

Nu gal dar kokios ir reiktų.malonumams ,kad gaLėčiau paklinot ružavus daiktus😀

Atsakyti

Man labai grazios tos prieglaudines. Atsvara toms barbinems beskonybems.Dabar jei tureciau vaiks, bandyciau lavint skoni. 

Atsakyti

Atsakyti

Ir be ruzavos galima graziai aprengt.

Atsakyti

Skonis keičiasi.nei viena iš tų 2 nieko ružavo nebenešioja.

Sakyčiau į kitus kraštutinumus puolė.viena retro stilius,kita disco.😀

Atsakyti

Man labai grazios tos prieglaudines. Atsvara toms barbinems beskonybems.Dabar jei tureciau vaiks, bandyciau lavint skoni. 

Neturiu laiko ieškot ir įkelt. Bet jos buvo baisios. dar ir tamsios dauguma. 

Lyg  būtų gauta bet kokios medžiagos ir suraukta kaip išeina.

Atsakyti

Nu gal dar kokios ir reiktų.malonumams ,kad gaLėčiau paklinot ružavus daiktus😀

Tiktai va bėda, kas tau galėtų garantuoti, kad nebus berniukas? :)​ 

Atsakyti

Pas mane laisvė ir demokratija.kas kaip nori tas taip rengiasi.😀

Atsakyti

man tai labai grazu

Atsakyti

O drakoniukui taip.užtat kokia šypsena būna,kai gauna kažką tokio😀

Atsakyti