Intemora, tokie treningai tavo buvo?
savaitė, 07 Sau 2021 - 20:59, parašė:Bermudai? Neturėjau. Bet tiesą sakant labai ir netroškau.net tada kažkaip prie dūšios nebuvo. "Mavin" nešiojau.dar dabar pamrnu,kai jau nusipirkau ,einu per Justiniškes ir atrodo,kad jau tokia graži ,tokia graži ,kad visi žiūri.😀![]()
savaitė, 07 Sau 2021 - 21:00, parašė: Intemora, tokie treningai tavo buvo?Nu kažkas tokio.tik dar kelnės prie jų buvo. Mano buvo violetiniai.
Bermudai? Neturėjau. Bet tiesą sakant labai ir netroškau.net tada kažkaip prie dūšios nebuvo. "Mavin" nešiojau.dar dabar pamrnu,kai jau nusipirkau ,einu per Justiniškes ir atrodo,kad jau tokia graži ,tokia graži ,kad visi žiūri.😀
cia vyriski, piramidkes , mawin sviesiai melynus ir as nesiojau, nemegau ir nenesiojau virtu dzinsu, negrazu man buvo.
Timpu neturejau.Treningu irgi ne.Kuo as rengiausi Arba nepamenu. Mano vaikams is esmes dzin kuo jie apsirenge.Na gal vyriausiam nelabai jau
Jei pakisu ir patinka tai sako o kaip graziai atrodau.Bet patiems dzin...Issitraukia ka is spintos. As speju ir ka nupirkdavo tuo rengdavaus mokykloj...
Nu ir aš rengdavausi tuo ką jau turėjau,bet norų tai turėjau.kartą į pusmetį pavykdavo.
Bet dar kas man įstrigo,kad kažkaip apranga buvo savaitei.po to jau mama išplaudavo.😀
Cha, o uniformas mes tik per atostogas skalbdavom... ir kazkaip nu nesmirdejom..
Kad ir panos tas piramidkes nešiojo.
O dar prisimenu spalvoti džinasai buvo madingi.dar su juosta tokia blizgančia.
Kad ir panos tas piramidkes nešiojo.
O dar prisimenu spalvoti džinasai buvo madingi.dar su juosta tokia blizgančia.
as tai velvetus bordinius turejau. Dzinsus mama is Lenkijos parveze dar sovietmeciu, ui, kokia laime buvo.
Pirmoj klasėj dėdė iš Vokietijos kedus parvežė ...ler mažus..bet vistiek nešiojau.pirštus surietus,kiek galėjau tiek kentėjau.raudoni tokie su baltu...
Dar prisimenu,kad mama bandė man gaut striukę pirmoj klasėj,bet kažkaip negavo ir išleido su paltuku prie minus 15..tai mokytoja buvo pasipiktinus ir mama kažką aiškintus turėjo.😀