Man mokyklos isleistuvems baltas basutes is Armenijos parveze. O viena klasioke biedna buvo, is kaimo, tai su tokiom armeniskom guminem tapkem atejo. Atsimenat jas?
Man mokyklos isleistuvems baltas basutes is Armenijos parveze. O viena klasioke biedna buvo, is kaimo, tai su tokiom armeniskom guminem tapkem atejo. Atsimenat jas?
Uj, atsimenu, nepatiko man jos. Patiko kažkokios kitos, tipo balerinkės iš tokio tinkliuko.
Turėjau džinsų ir viso kito deficito, buvau madinga mamos dėka.
Kai pagalvoji, tai jėsusmarija.
Dar nešiojau ilgus lygius plaukus, tai draugės įkalbinėjo "madingai" nusikirpt, t.y. susivelti tokį tipo kūš... ant kaktos. Tokius kirpčius. Bet neklausiau.
Dar nešiojau ilgus lygius plaukus, tai draugės įkalbinėjo "madingai" nusikirpt, t.y. susivelti tokį tipo kūš... ant kaktos.
Tokius kirpčius. Bet neklausiau.
Prajuokinai Bet taip buvo,ir tie kusiai laku supurksti
Ta kusi nesiojau, paskui, istekejus, atsiauginau lygius plaukus iki siknos. Turejau tokius ilgus iki 33.Paskui nesiojau trumpesnius, iki menciu. Paskui bel buvau nusitrunpinus. Paskui vel atsiauginau ir nesioju iki dabar tokius. Nebe iki siknos, bet skaitosi ilgi.
Uj, atsimenu, nepatiko man jos. Patiko kažkokios kitos, tipo balerinkės iš tokio tinkliuko.
Turėjau džinsų ir viso kito deficito, buvau madinga mamos dėka.
Dar nešiojau ilgus lygius plaukus, tai draugės įkalbinėjo "madingai" nusikirpt, t.y. susivelti tokį tipo kūš... ant kaktos.
Tokius kirpčius. Bet neklausiau.
As tai buvau madinga jau studente, is pi prekystalio viska pirkdavau.Nes tevai pakankamai duodavo pragyvenimui ir liepe is stipendijos puostis. Tai padidinta gaudavau ir puosiausi. Tevai tik zieminius, koki palta nupirkdavo.
Oi,tiek nepamenu.po 90_jų mano mados prasidėjo.😀
Oi,tiek nepamenu.po 90_jų mano mados prasidėjo.😀
Po 90 as buvau jauna mamyte su trumpu sijoneliu, jokiu dzinsu
Nu aš biški mažesnė buvau.😀
Mane dar bandė rengt "kinietiškom "suknelėm.😀😀
O šuokuosena mano visą gyvenimą tokia pat...tik kokiais 98_2000m buvo madinga grifka,bet ne joks ne kūšys.o kare kirpimas.lygi ir tiesi.😀
Dabar tokia forma grįžta.
Ir striukytės tų laikų fasono 😄
Bet aš jas nešiojau su kokia ilga maike ar miniaku. O atėjo mano draugė į gimtadienį pasipuošus.tai jinai į tas timpas tą Boss megztinį buvo įsikišus.jau net man buvo per daug,tai žvengėm po to iš jos ant sūpynių🙈