Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nei aš labai pamenu, kas per mados buvo (nu lyg kažką, kai įkeliat foto), nei tuo labiau, ką aš vaikystėj nešiojau. Žinau tik, kad blatų tėvai neturėjo, tai reiškia, kad nemadinga ir vargšė buvau. O gal nepamenu todėl, kad skudurai ir mados niekada nebuvo įdomu. Dabar taip pat.
Atsakyti

Fėja*, 08 Sau 2021 - 09:43, parašė: Dabar tokia forma grįžta. Ir striukytės tų laikų fasono 😄
Grįžta grįžta,aišku paprastiems eiliniams tai netinka,bet mano dukra tai gyvas pavyzdys kaip taip apsirėdyt galima.😁
Atsakyti

Mano tėvai eiliniai žmonės buvo.bet kai man mados rūpėjo,tai jau Gariūnuose viską nupirkt galima buvo.bet tai nedažnai.jei jau į gariūnus ,tai jau toks įvykis,neeilinis.

Labai man rūpėjo,normali paaauglė buvau.juk normalu mergaitei puoštis ar ne😁

Atsakyti

Užsinorėjau senas vaikystės nuotraukas pažiūrinėt, tik kad jos kažkur pas mamą garaže, reikės susirasti vasarą.

Atsakyti

Pirmoj klasėj dėdė iš Vokietijos kedus parvežė ...ler mažus..bet vistiek nešiojau.pirštus surietus,kiek galėjau tiek kentėjau.raudoni tokie su baltu...

:lol: Aš irgi surietus pirštus vaikščiojau neptogiai 😄😄😄Oj, geeeras 😄

Atsakyti

Man atrodo, nelabai rupejo man mados vaikysteje, paauglysteje iki kokiu 15os, kokios mados - puse dienos su uniforma, paskiau,  jei i kiema ,  tai vienoj rankoj kamuolys, kitoj lele, sokdyne, veliau  badmintono rakete.  :D

madas atradau gal po 14ojo gimtadienio, ir tai, kiek ten gali lauzti madas is uniformos ( idomesni pacios siuti, apnerti "kalnieriukai", kedukai, spalvotos virveles plaukuose) kai pastebejau, kad patinku mokyklos "svarbiausiems" berniukams, bet ilgai buvau vaikiska, i jokias artimas draugystes su bernais nesileidau, jei isimyledavau, tai slapta.  :)

Atsakyti

Pamenu berniukai megztinius į kelnes susikišdavo. Dabar lygtai irgi tai madinga.

Oj, tais laikais madingas rūbas man buvo labai labai gražu ir labai domino. Aš va tokius banankes džinsus susikišdavau į baltas kojines, užsidėdavau baltus man per mažus kedus ir toookia graži jaučiaus 😄 O gyvenome irgi vargingai, bet kažkaip gaudavom ką nors kartais. Tai viskas buvo aukso vertės man, praktiškai 😊

Atsakyti

Guminį miniaką, pamenu iš labai storų siūlų nusimezgiau 😄

Atsakyti

Intemora, Feja, jusus vaikyste-paauglyste buvo 90aisias, kai visas sojuzas atrado uzsienines madas, turkiska širpotreba, tai ko nenoreti vaikui spalvotu timpu ir margu megztiniu, sukistu i dzinsus. :D

Atsakyti

Fėja*, 08 Sau 2021 - 10:00, parašė: Pamenu berniukai megztinius į kelnes susikišdavo. Dabar lygtai irgi tai madinga. Oj, tais laikais madingas rūbas man buvo labai labai gražu ir labai domino. Aš va tokius banankes džinsus susikišdavau į baltas kojines, užsidėdavau baltus man per mažus kedus ir toookia graži jaučiaus 😄 O gyvenome irgi vargingai, bet kažkaip gaudavom ką nors kartais. Tai viskas buvo aukso vertės man, praktiškai 😊
Ir man.nu neišgalėjo tėvai ten apipirkt kiek širdis geidė😁. Bet jei ką nors jau nupirkdavo,tai jau atsigrožėt ir atsižiūrėt negalėjau.😁 Ir kokias 93 kažkaip netyčia atradaau kažkur mieste devėtų drabužių parduotuvę .ir už 2 litus džemperį su kapišonu nusipirkau.tai buvo mano savaitės pinigai.ilgai aš jį nešiojau.
Atsakyti

Mano tėvai eiliniai žmonės buvo.bet kai man mados rūpėjo,tai jau Gariūnuose viską nupirkt galima buvo.bet tai nedažnai.jei jau į gariūnus ,tai jau toks įvykis,neeilinis. Labai man rūpėjo,normali paaauglė buvau.juk normalu mergaitei puoštis ar ne😁

savaitė, 08 Sau 2021 - 10:03, parašė: Intemora, Feja, jusus vaikyste-paauglyste buvo 90aisias, kai visas sojuzas atrado uzsienines madas, turkiska širpotreba, tai ko nenoreti vaikui spalvotu timpu ir margu megztiniu, sukistu i dzinsus. :D
Gal nuo žmogaus prijlauso.kam buvo aktualu,tas ir sovietmečiu save ,savo vaikus puošdavo.aišku,jei buvo iš ko.mano puskė 9 metais vyresnė,o jos mama mėsos kombinate dirbo,tai jau didelė ponia skaitėsi. Tai ko tik jai negaudavo, ir striukę nusegamom rankovėm ir riedlentę ir kedus ir ir magnetofoną.😁 Kai nuvažiuodavom,tai man mažei ten viskas kaip.stebuklas buvo. Ir pastoviai rodydavo ką ten įsigijo.😁

Riedlentė tai "skeitas".😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 sausio 2021 - 10:17

94ais  as nupirkau sunui dzinsine striukyte beveik nauja is skuduryno, be galo patenkinta buvau, kad tas mano vaikiukas ispuostas madingai porai sezonu.  Dar vyro dede is kanados atsiusdavo vaikiskiu drabuziu is labdaryno dezemis, dalindavomes su giminem. Ten budavo tokiu vaikisu dzinsiuku, striukyciu, fantastika mums, nieko tokio nemaciusiems - gariunai nervingai ruko kamputyje. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 08 sausio 2021 - 10:19