Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pakaušį susitreniau į virtuvinę spintelę😥

Einu su rogutėm ir drakoniuku ,gal nustos skaudėt.

Atsakyti

Pinotija, 08 Sau 2021 - 14:56, parašė: Franklio "žmogus ieško prasmės". Bet seniai išleista, turbūt nerasi. O kodėl ji nori tokios temos, nesidomėjai?
Įdomu turbūt.šiaip man irgi patinka.
Atsakyti

Dabar fb man reklamuoja knyga karas su salamandromis :D

Atsakyti

Pažiūrėjau yotube porą video su tais vyriškais kirpimais, tai ne, nieko nebus. Nerizikuosiu, nebent prašytų nuskusti plikai, tai gal, ir tai nežinau, ar nesužaločiau ausies . :D 

Atsakyti

Pirmasyk kirpau, kaip ismaniau, nieko neziurekau, visai gerai gavosi. Nu ten uzpakaly biski laiptuota matosi, kai pries gera sviesa atsistoja, buciau pataisius, bet kantrybes nebeturejo sedet.

Ir dar sausus kirpau. Paskui galva issiplove, dar patrumpinau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 sausio 2021 - 16:15

Gavau savo musekauta skarbonkej su visa instrukcija, gris diedas, gales isaiskint, ka ten daryt. Teks jam turguj svirplius man pirkt :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 sausio 2021 - 16:16

Gavau savo musekauta skarbonkej su visa instrukcija, gris diedas, gales isaiskint, ka ten daryt. Teks jam turguj svirplius man pirkt :D​ 

Bet tai šlykšti ta gėlė, kaip tu gali ja užsiimti? Brr...

Atsakyti

Bet tai šlykšti ta gėlė, kaip tu gali ja užsiimti? Brr...

Ko ji slyksti? Juokauji. Cia kaip gyvunelis. Neduosiu jai gyvo maisto, nu negyvus vabzdzius duosiu. Porakart menesy pamaitint reik. Ir jokiu trasu daugiau 

Atsakyti

Ko ji slyksti? Juokauji. Cia kaip gyvunelis. Neduosiu jai gyvo maisto, nu negyvus vabzdzius duosiu. Porakart menesy pamaitint reik. Ir jokiu trasu daugiau 

Nu ne, neprasidėčiau su tokia vabzdžėde. :)​ 

Dar ir nelabai estetiška.

Atsakyti

.

Jautrusis musėkautas alkanas.niam.🤣

Atsakyti

Nu ne, neprasidėčiau su tokia vabzdžėde. :)​ 

Dar ir nelabai estetiška.

Eik tik, grazuole, idomuole, kad tik sudygtu. Kadangi pusiau gyvunas, duosiu koki varda.... 

Beje, mano sunus geliu prisiveises pas save. Megsta priziuret, laistyt. 

Atsakyti

https://paciupk.lt/d...ginimo-rinkinys

filmux yra :D​ 

Atsakyti