Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

na as nesu tikra, ar tuos sijonus mergiotes turi omeny. Budavo tokie ala megzti, labai apstempti...as toki isivaizduoju.

A, jeigu tokie, tai žinau. Bet niekada neturėjau. Tik iš draugės šaipydavausi, nes nekaip atrodė su netobula figūra.

Niekad nemėgau kažko, kas aptempta.

Atsakyti

Nu nežinau ,bet kaip kojinė apsmauktį tokie ,tie sijonai buvo.o tas kelnes irgi prisimenu,bet neturėjau.draugė kažkokia turėjo.

Bet aš turėjau tuos ilgis batus kur virš kelių.

Dabar jie vėl madingi.😁

Atsakyti

Man buvo 12_14.buvau plona kaip pagaliukas,su timpom derinau.

Atsakyti

Prisimenu, mama nupirko nesiklausus kostiumėlį ,tokį raudoną..sijonas iki pusės blauzdų ir dar  švarkas su petukais.tai susipykom.

Aš raudojau,o mama rėkė.

Atsakyti

Pinotija, 08 Sau 2021 - 12:30, parašė: A, jeigu tokie, tai žinau. Bet niekada neturėjau. Tik iš draugės šaipydavausi, nes nekaip atrodė su netobula figūra. Niekad nemėgau kažko, kas aptempta.
Nu įsivaizduok šaliką_movą.tik ne ant kaklo,o ant šiknos,kažkas tokio😁

Nu ir jis kažkaip tampydavosi,kiek reikia,tiek užsitems.

O nusirengus ,tai aš jį dažnai pamesdavau,nu kojinė.tokia,užsiknisdavo staigiai😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 sausio 2021 - 12:56

Man buvo 12_14.buvau plona kaip pagaliukas,su timpom derinau.

tai, matyt, nešiojo ir 12metės ir Elo Bandžio žmona. :D​ 

Atsakyti

Oi, negaliu, kažkoks juokas vis labiau pagauna. :) 

Einu ieškot internete kirpėjo žirklių. Paskui reikės mokytis diedą kirpti.

Atsakyti

Ir leisis kerpamas? Maniškis tai ne, nors kasdien verkia, kaip reikia kirptis jam, tampo tuos plaukus 😆

Atsakyti

Net skambinosi kirpėjai pasirodo, bet ji laikosi tvarkos, nedirba paslapčia kur nors.

Atsakyti

:D

24f1c499b29845ac3d6e565812e5e64e.jpg
Haircut___-3758-600x450.jpg

Atsakyti

Ir leisis kerpamas? Maniškis tai ne, nors kasdien verkia, kaip reikia kirptis jam, tampo tuos plaukus 😆

Tai jis bijo, bet sako, kad baisiau vaikščioti kaip maušas.  Blogiausiu atveju su mašinėle nuskusiu 2 numeriu. :D​ 

Atsakyti

Toks klausimėlis, noriu mb padovanoti knygą. Jis knygų gyvenime mažai skaitęs. Paskutinės pora buvo Gyvulių ūkis ir 1984. Patiko labai. 

Gal galit kažką pasiūlyt, nes neturiu net minties... 

Atsakyti