Pinotija, 08 Sau 2021 - 13:03, parašė: tai, matyt, nešiojo ir 12metės ir Elo Bandžio žmona.
LavinaX, 08 Sau 2021 - 14:17, parašė: Toks klausimėlis, noriu mb padovanoti knygą. Jis knygų gyvenime mažai skaitęs. Paskutinės pora buvo Gyvulių ūkis ir 1984. Patiko labai. Gal galit kažką pasiūlyt, nes neturiu net minties...Paiwškok ką Orvelas dar parašęs ,nes aš irgi tik tas 2 skaičiau.😁
Apie knygas.surūgėlės gimtadienis😁
Sako ,kad nori knygos, sakau,kokios?
Kas būtų kio daugiau kančių.Holokaustas,trėmimai ir pan🙈
Daug daug kančių🙊
Daug daug kančių🙊
Neseniai skaiciau Ausvico tatuiruotojas ir Cilkos kelias, kaip tik i tema. Dievu miska tikriausiai jau skaite?
savaitė, 08 Sau 2021 - 14:29, parašė: Neseniai skaiciau Ausvico tatuiruotojas ir Cilkos kelias, kaip tik i tema.
Pirmą skaitė.O tos Cilkos ,tai ne.
Apie tremimus ant greicio atsimenu "Amzino isalo zemeje", seniai isleista, tai gal jau skaite. .
savaitė, 08 Sau 2021 - 14:38, parašė: Apie tremimus ant greicio atsimenu "Amzino isalo zemeje", seniai isleista, tai gal jau skaite. .Pas mano mamą kažkur yra,jei nedingo.aš ją buvau suskaičius iki skutelių.o skaitydavau tai taip normaliai,su arbatom,sumuštiniais,tai jau gerai suskaityta...🙊
Daug daug kančių🙊
Franklio "žmogus ieško prasmės".
Bet seniai išleista, turbūt nerasi.
O kodėl ji nori tokios temos, nesidomėjai?
Oi, negaliu, kažkoks juokas vis labiau pagauna.Matytum, kokiom as zirklem dieda apkirpau. Elementariom buitinem. Reik pakarpyt svitrini popieriu, pasigalanda kazkiek.Einu ieškot internete kirpėjo žirklių. Paskui reikės mokytis diedą kirpti.
Toks klausimėlis, noriu mb padovanoti knygą. Jis knygų gyvenime mažai skaitęs. Paskutinės pora buvo Gyvulių ūkis ir 1984. Patiko labai.
Gal galit kažką pasiūlyt, nes neturiu net minties...
Jei mažai skaitęs, dovanok ką nors lengvesnio. Nebūtinai grožinę.
Kokio Čekuolio lengvai skaitosi.
Matytum, kokiom as zirklem dieda apkirpau. Elementariom buitinem. Reik pakarpyt svitrini popieriu, pasigalanda kazkiek.
Tai tada man reikia ieškot švitrinio popieriaus, nes neturiu.
Bet šiaip jau radau namie tas kirpėjo žirkles, turėjau iš praeito karantino, galvojau, kad pamečiau. Tada neprireikė. O dabar mb jau kaip koks "šinšila", ant ausų krenta tie plaukai.