Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Prasidejo viskas nuo to, kad ji ji isimylejo is tikro. 

Galbūt tėvo neturėjo arba tėvo meilės trūko. jei jau nagrinėti.

Bet ar tai gali būti normalu? Kuo sužavi smarkiai vyresni yrai? Jeigu koks dėstytojas, autoritetas, tai natūraliai "mokinė įsimyli mokytoją". Intelektas, erudicija, čia jau amžius kaip ir nebesvarbu. Mano kursiokė įsimylėjo 25 m. vyresnį ir dar vedusį dėstytoją, ir jokios kliūtys ten  nebuvo baisios, nors jos visa giminė išsižadėjo. 

O kas jis toks, ką nuveikęs? :)​ 

Atsakyti

Turi ji teva. Nieko jis nenuveikes, dirba ir tiek. Nu jis toks siaip islaikytas, mandagus , toks inteligentiskas kazkaip.Toks ivaizdis. O realiai tai juodas konservatorius, skupus, kiaule taupykle, egoistas ir pasileides buvo. Jau buvo pries tai pas dvi isejes, tik tos bendraamzes buvo.

Jaunystej buvo prie manes pristojes juodai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 sausio 2021 - 12:50

Na, bet uz nuveikusi Anusauska tai jis daaaug geriau atrodo. 

Atsakyti

Turi ji teva. Nieko jis nenuveikes, dirba ir tiek. Nu jis toks siaip islaikytas, mandagus , toks inteligentiskas kazkaip.Toks ivaizdis. O realiai tai juodas konservatorius, skupus, kiaule taupykle, egoistas ir pasileides buvo. Jau buvo pries tai pas dvi isejes, tik tos bendraamzes buvo.

:D 

na, tai manipuliatorius turbūt.

Žinau vieną panašų, niekaip nesuprasi, kuo jis tas moteris traukia, pats kažkoks ne itin. Bet iškalbus labai, tai yra tame kažkokia magija iš diedų pusės. jeigu jau pasitaiko moteris, kuri taip sakant, myli ausimis. :)​ 

Atsakyti

Imčiau anušauską,panos vietoje,nors ponia pabūčiau😁

Bet va,kad tada man meilės labiau norėjosi.va taip ir niekad laiku nespėji.🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Na, bet uz nuveikusi Anusauska tai jis daaaug geriau atrodo. 

Na, ten irgi neišku, ar santuoka truks  "iki kol mirtis išskirs".

Atsakyti

Kur foto įdėjus aš, tai toks pats 😃😃😃

Atsakyti

Nu ne, Anusauskas man fiziskai atgrasus. Anas patrauklus. 

Atsakyti

Na, ten irgi neišku, ar santuoka truks  "iki kol mirtis išskirs".

Reta šių laikų santuoka baigsis ties mirties riba. Ir vis tiek renkasi žmonės tuoktis dėl 10, 15, 20 metų...

Atsakyti

Reta šių laikų santuoka baigsis ties mirties riba. Ir vis tiek renkasi žmonės tuoktis dėl 10, 15, 20 metų...

Nifiga, as tai del tiek nebuciau antrakart tuokusis. As tai iki smerciaus :D​ 

Atsakyti

Nifiga, as tai del tiek nebuciau antrakart tuokusis. As tai iki smerciaus :D​ 

Tai tau jau tuoj pensija, vakar kažkuri rašė  :D​ 

Atsakyti

Kur tu foto ieskot? :D 

Mane nervina avokadai. Pastaruoju metu kai nusiperku supakuotus po 2 ale ready to eat 1 is ju butinai buna blogas :huh2: Gal kokius visada gerus zinot?

Atsakyti