Dedi dedi ir sudedi.
Man reik vaiko kilimėlį puzlinį surink. Kaip????
Tai faina gal visai, ko ne? 🤔
Taip ilgai puzlę kartu dėliojat? dar nebaigėt?
Ko čia tylit visos?
Landžioju landžioju kas 5minutes😁
Šian susinervinau.vyras sako,varom į norfą.senau nebuvom,gal dar ir sutaupysim.vaizdingu maršrutu pavažinėsim
Nu gerai.
a..imat😁
Nesuprantu kaip ten pirkt.
Pvz aliejaus visa eilė,trys stelažai,kažkokios metrinės šlapiankalės,majonezo penkios eilės,maišai meduolių.
Cukraus paletė,puodai kažkokie aliuminiai.
Nu blūdinau blūdinau.tai po to dar į lidlą važiavom.tai jau kažkaip skaniau🙈
Ai,ištryniau,gal be ryšio dėt pardės nuotrauką Nepatinka_nepirk😁
Ko čia tylit visos?
Landžioju landžioju kas 5minutes😁
Šian susinervinau.vyras sako,varom į norfą.senau nebuvom,gal dar ir sutaupysim.vaizdingu maršrutu pavažinėsim
Nu gerai.
a..imat😁
Nesuprantu kaip ten pirkt.
Pvz aliejaus visa eilė,trys stelažai,kažkokios metrinės šlapiankalės,majonezo penkios eilės,maišai meduolių.
Cukraus paletė,puodai kažkokie aliuminiai.
Nu blūdinau blūdinau.tai po to dar į lidlą važiavom.tai jau kažkaip skaniau🙈
Aš Norfos irgi nemėgstu...bardakas ten amžinas ir prekės kai kurios neaiškios kokybės
marco'polo, 09 Sau 2021 - 18:38, parašė: Aš Norfos irgi nemėgstu...bardakas ten amžinas ir prekės kai kurios neaiškios kokybėsAš net nežinau kaip paaiškint.nu mėsą gal galima pirkt ,kažkokius bazinius produktus,bet man po to dar važiuot reikia. Bet iš esmės ,nu gi daug kas yra ,kas ir pvz rlRimi.sūreliai tie patys,kava,ar saldainiai,duona ir šviežios bandelės,vaisai ir daržovės,bet aš ten pasimetu,kažkaip nepatraukliai sudėta,ilgai ieškot teikia.žiūriu ir nematau.😬
Bet stengiausi.bet vis sukau ratus ir nosim tuos puodus badžiau arba bėl grįždavau prie aliejaus.gal įprast reikia..
Aš į Norfą nevažiuoju. Nepatinka man ten visiškai.
20210109_191215.png 817,13KB
0 Parsiųsta kartų
Aš į Norfą nevažiuoju. Nepatinka man ten visiškai.
ir as ne.
Marcopolo, eik i az.
aš kartais sugalvoju nuvažiuot, bet po to vis gailiuosi. Nei aš ten daržovių normalių randu, nei mėsos.
LavinaX, 09 Sau 2021 - 20:07, parašė: aš kartais sugalvoju nuvažiuot, bet po to vis gailiuosi. Nei aš ten daržovių normalių randu, nei mėsos.Tai ir mes sugalvojom.čia vyras pakusino.nu varom varom.tipo taupymo sumetimais.bet po į lidlą dar ir gavosi brangiau.