Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Norfos visa mesa lietuviska. Nebuvus vaakume. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 09 sausio 2021 - 21:20

Nu tai netyčia,jau ,kad papuoliau ten.😁

Tai suprantu 😄 tiesiog aš šiandien buvau rimi, gal iki kokio antradienio išsiversiu be parduotuvės.

Bet kaukių kaina verta grieko 🤭

Atsakyti

Norfos visa mesa lietuviska. Nebuvus vaakume. 

Esu girdėjus, kad norfoj tipo gera mėsa, bet man jų mėsos skyriuj dažniausiai smirda ta mėsa, tai jokio noro pirkt nebūna 😖

Atsakyti

LavinaX, 09 Sau 2021 - 21:31, parašė: Tai suprantu 😄 tiesiog aš šiandien buvau rimi, gal iki kokio antradienio išsiversiu be parduotuvės. Bet kaukių kaina verta grieko 🤭
Aha,galvojau reikėjo dvi dėžutes paimt.nes ilgai ten nevažiuisiu.kol vėl nesusisuks kada nors😁
Atsakyti

LavinaX, 09 Sau 2021 - 21:34, parašė: Esu girdėjus, kad norfoj tipo gera mėsa, bet man jų mėsos skyriuj dažniausiai smirda ta mėsa, tai jokio noro pirkt nebūna 😖
Nežinau.mėsa ir mėsa.kumpio yra,faršo ,sprandinės,kulšelių,karbonadų.😁😁
Atsakyti

Nežinau.mėsa ir mėsa.kumpio yra,faršo ,sprandinės,kulšelių,karbonadų.😁😁

Tai ok, jei normaliai atrodė. Dar būna labai priklauso ir nuo parduotuvės, kiek pirkėjų, kaip greit išperka. Aš važiuoju kur man arčiausiai ir nors parduotuvė gan didelė, bet mėsos skyrius tikrai prastas, mėsa apdžiūvus, o dažnai tam skyriuj ir blogas kvapas. Nors kiek aš ten užsuku..

O pvz Vilniuj gyvenus esu prie visai neblogos norfos, tai ten dažniausiai ir apsipirkinėdavau.

Atsakyti

Aha,galvojau reikėjo dvi dėžutes paimt.nes ilgai ten nevažiuisiu.kol vėl nesusisuks kada nors😁

Tos pigios kaukės tai kaip skuduras man,   nepatikimos kai kurios. Taip pat  kartą kaina susigundžiau, tai smuko, nesilaikė, dar kilputės trūkinėjo. Taip ir stovi dėžutė.

Dabar perku tik respiratorių tipo, be vožtuvo. Kai jau užsidedi, tai saugu, ir tokia normali ertmė susidaro, ir nesmunka.

Atsakyti

Normalios kaukės,nei smunka,nei krenta.kartą panaudoju ir šnai.o si tuo respiratorium kaip?kaskart labai brangu,o to pačio kažkaip nesinori dėtis.

Atsakyti

Normalios kaukės,nei smunka,nei krenta.kartą panaudoju ir šnai.o si tuo respiratorium kaip?kaskart labai brangu,o to pačio kažkaip nesinori dėtis.

ne taip ir brangu, čia ne respiratorius tikras, o jo tipo kaukė. Yra  nuo 0,49 iki 0,79+- euro už vnt. Vaistinėse 2 vnt kainuoja 4 eur. Aš tokių neperku. Atsisiunčiu iš pigu.lt,  dažniausiai po 0,49. Lauke galima būti ir su tom šliurinėm kaukėm, bet jei einu į parduotuvę, ar odontologijos kliniką, ar pan., deduosi tik tą trikampę, kur nesmunka, nereikia taisytis ir traukyti.

Tų kaukių esu išmėginusi n+. 

Atsakyti

Nu man užtenka ir kaukių .įpratau ir nebejaučiu.

Atsakyti

Baigiu "Karūnos" 4-ą sezoną. Neturėsiu ko žiūrėti. Kas ką žiūrit, parekomenduokit. Išskyrus "tarnaitę", nes nepatinka. :)​ 

Atsakyti

Intemora, kaip tavo kolega? 

Atsakyti