Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ką reiškia "pigios kaukės", "brangios kaukės"? Jei ta pati Kinijoj pigi, o čia brangi, tai prie kurių ją priskirt?
Parsisiunčiau iš ali superinių juodų ir mažiau superinių žydrų. Pigių biggrin.gif. Galiu parduoti brangiai, tai gal ir kokybė tada automatu pagerės biggrin.gif
Atsakyti

as juodu prisipirkus pigu. lt., tai naudoju. Kiek ten ju reikia namie sedint? 

Atsakyti

savaitė, 10 Sau 2021 - 11:41, parašė: Eiles puodu, majonezo ir aliejaus niekada nekrito i akis, nedomina. Vaziuojam del to, kad erdves didziules, nesigrudi su vezimais, kaip pvz., maximos bazeje, duona, pienas, makaronai, grikiai, mesa tie patys, kaip ir kitose pard., tiesa, darzoves, vaisiai kartais labai pradziugina, o kartais visai ne, cia kaip pataikysi, net nezinau, nuo ko priklauso. Lidle pieno, kefyro, grietines, juodos duonos pasirinkimas nepatinka, dabar tiesa, pradejo vezti ir iprasta piena su grietine, bet anksciau...
O vat aš negaliu susikaupt,nes matau tik aliejų,majonezą ir puodus ,...
Atsakyti

bet jau prisapnavau šiąnakt. Pirmiausia tai kažkoks dainš konkursas, bet man nepatiko dainos žodžiai, tai atsisakiau. Toliau kažkokios gaudynės, mane kažkas gaudė, o automobilis neužsivedė, paskui važinėjau kiemais ir šaligatviais, galiausiai neturėjau kur dingti, turėjau bėgti į daugiabučio namo laiptinę. Bet mašinos nepamiršau, pasiėmiau po pažastim ir lipau laiptais... :D​ 

Aš tai dvynukų laukiaus  :blink: ir kažkaip namie gimdyt turėjau. Nu sakau, ne, jau namie dvynių tai negimdysiu. Kuo ten baigės man nžn :karsta: 

Laba dienelė.

Atsakyti

as juodu prisipirkus pigu. lt., tai naudoju. Kiek ten ju reikia namie sedint? 

Aš irgi juodas gal pirksiu, nes reiks jų dar ilgai.... gražesnės. 

Tos mūsu su vyčiu gražios, bet ant ausų nepatogoai jos. Tik kvėpuot labai ok net lauke žiemą.

Atsakyti

Norfos gerai dabar dėl mažiau žmonių, bet reik įprast.

Atsakyti

Lauke man su visom ziema gerai kvepuot. Vat patalpoj tai.... 

Atsakyti

Lauke man su visom ziema gerai kvepuot. Vat patalpoj tai.... 

Blogai iš lauko į patalpą įėjus. Reik keist kaukę realiai

Atsakyti

Ką reiškia "pigios kaukės", "brangios kaukės"? Jei ta pati Kinijoj pigi, o čia brangi, tai prie kurių ją priskirt?
Parsisiunčiau iš ali superinių juodų ir mažiau superinių žydrų. Pigių biggrin.gif. Galiu parduoti brangiai, tai gal ir kokybė tada automatu pagerės biggrin.gif

Pigios greiciau ne  kaina, bet ir sudetim, paskirtis kita, saugo ne nuo virusu, o nuo dulkiu, tersalu, ne madicinines jos, paprastos. Pvz., https://pigu.lt/lt/v...n_source=bitrec

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 10 sausio 2021 - 12:49

Labas rytas,

mes darbe perkam medicinines po keturis eurus už pakuotę, nešioju tik tokias, namie kažkur dar voliojasi medžiaginės, mano siūtos, bet man sunku su jom kvėpuoti, su vienkartinėm geriau

Atsakyti

Ai, mano medicinines, 11 eu mokejau uz pakuote. 

Atsakyti

Nu aš taū grožio kaukėse neieškau ir man visos baisios.namordnikai ir tiek.laukiu nesaulaukiu tos dienos,kai bus galima išeit be grožių.🤣

Atsakyti