Parsisiunčiau iš ali superinių juodų ir mažiau superinių žydrų. Pigių

savaitė, 10 Sau 2021 - 11:41, parašė: Eiles puodu, majonezo ir aliejaus niekada nekrito i akis, nedomina. Vaziuojam del to, kad erdves didziules, nesigrudi su vezimais, kaip pvz., maximos bazeje, duona, pienas, makaronai, grikiai, mesa tie patys, kaip ir kitose pard., tiesa, darzoves, vaisiai kartais labai pradziugina, o kartais visai ne, cia kaip pataikysi, net nezinau, nuo ko priklauso. Lidle pieno, kefyro, grietines, juodos duonos pasirinkimas nepatinka, dabar tiesa, pradejo vezti ir iprasta piena su grietine, bet anksciau...O vat aš negaliu susikaupt,nes matau tik aliejų,majonezą ir puodus ,...
bet jau prisapnavau šiąnakt. Pirmiausia tai kažkoks dainš konkursas, bet man nepatiko dainos žodžiai, tai atsisakiau. Toliau kažkokios gaudynės, mane kažkas gaudė, o automobilis neužsivedė, paskui važinėjau kiemais ir šaligatviais, galiausiai neturėjau kur dingti, turėjau bėgti į daugiabučio namo laiptinę. Bet mašinos nepamiršau, pasiėmiau po pažastim ir lipau laiptais...
Aš tai dvynukų laukiaus ir kažkaip namie gimdyt turėjau. Nu sakau, ne, jau namie dvynių tai negimdysiu. Kuo ten baigės man nžn
Laba dienelė.
Ką reiškia "pigios kaukės", "brangios kaukės"? Jei ta pati Kinijoj pigi, o čia brangi, tai prie kurių ją priskirt?
Parsisiunčiau iš ali superinių juodų ir mažiau superinių žydrų. Pigių. Galiu parduoti brangiai, tai gal ir kokybė tada automatu pagerės
Pigios greiciau ne kaina, bet ir sudetim, paskirtis kita, saugo ne nuo virusu, o nuo dulkiu, tersalu, ne madicinines jos, paprastos. Pvz., https://pigu.lt/lt/v...n_source=bitrec