Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiandien trimerį nusipirkom,plia ...kaip prasinešiau...turbūt visas gėles išpjoviau...įsijaučiau per daug, bet tai dūšia,kad atsigavo.lygu,jokių žolių ir krūmokšnių neaiškų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 balandžio 2020 - 21:25

Ir krumus ispjovei :blink:?

Vo, zek, prades lauko darbai patikt :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 22:40, parašė: Ir krumus ispjovei :blink:? Vo, zek, prades lauko darbai patikt :D
Paėmiau trimerį,tik šnai šnai .,kiek ėmė,kiek pajėgiau. Vyras net ėjo stabdyt.sako,nu Intemorėle nusiramink,gana,va pasėdim.sūriuko papjausčiau,vynelio atkimšau,nu pasėdim.aš saku,nu tuoj tuoj ir ėjau ėjau kol pajaučiau,kad nebepakeliu.😡

Visus nervus ir susikaupusį pyktį nuleidau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 balandžio 2020 - 21:51

As apskritai lb.dzisugiuosi del to nuotolinio mokymo. Nesvarbu koks ten jis, su online ar ne, bet tai kokiu igudziu vaikai pramoko yra wow! Ir ne tik vaikai...

Atsakyti

Man tai problemų daugiau ir niekas pas mus nesidžiaugai.bet yra kaip yra.tai baigsis.

Atsakyti

Oj geras, Intemora, pralinksminai, taip ir įsivaizduoju 😁😁😁 

Atsakyti

Is tikro tai labai patobulejo ir dar patobules vaiku kompiuterinis rastingumas ir savarankiskumas. Tevai pazins savo vaikus  mokymosi procese. Visai i nauda tas pora menesiuku jiems iseis. Mokytojams, manau, irgi. Ner to blogo, kas neiseitu i gera. 

Atsakyti

Paėmiau trimerį,tik šnai šnai .,kiek ėmė,kiek pajėgiau. Vyras net ėjo stabdyt.sako,nu Intemorėle nusiramink,gana,va pasėdim.sūriuko papjausčiau,vynelio atkimšau,nu pasėdim.aš saku,nu tuoj tuoj ir ėjau ėjau kol pajaučiau,kad nebepakeliu.😡

Visus nervus ir susikaupusį pyktį nuleidau.

Is kur tiek to pykcio? Man tai viskas ok, su viskuo susitvarkiau, susitaikiau ir  liuks. 

Atsakyti

Būtent, manau mokytojai dar labiau patobulės, ypač vyresni. Ir gerai.

Atsakyti

Ryt bus pratęsimas.viską išpjausiu kas liko.😠😠😠

Ir tą velnio šitnamį irgi.kad agurkų neužeitų noras augint.😎

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 22:58, parašė: Is kur tiek to pykcio? Man tai viskas ok, su viskuo susitvarkiau, susitaikiau ir liuks.
Ai,problemos.nesiplėsiu.buvo tau ,buvo ir man.

Užkniso  viskas,dar  drakoniukas kiauras dienas suka galvą su savo uodu zyzium.ir uodu dūrium.kiek nie nuskrido  or dar ten kaži ką padarė.ir dar visokie kiškiai ir šokai pokiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 balandžio 2020 - 22:02

Ryt bus pratęsimas.viską išpjausiu kas liko.😠😠😠

Ir tą velnio šitnamį irgi.kad agurkų neužeitų noras augint.😎

Eiiii, siltnami ta sena gal ismeskit, bet i to vieta reik nauja, modernu nupirkt. 

Atsakyti