Šiandien trimerį nusipirkom,plia ...kaip prasinešiau...turbūt visas gėles išpjoviau...įsijaučiau per daug, bet tai dūšia,kad atsigavo.lygu,jokių žolių ir krūmokšnių neaiškų...
Ir krumus ispjovei
?
Vo, zek, prades lauko darbai patikt
*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 22:40, parašė: Ir krumus ispjoveiPaėmiau trimerį,tik šnai šnai .,kiek ėmė,kiek pajėgiau. Vyras net ėjo stabdyt.sako,nu Intemorėle nusiramink,gana,va pasėdim.sūriuko papjausčiau,vynelio atkimšau,nu pasėdim.aš saku,nu tuoj tuoj ir ėjau ėjau kol pajaučiau,kad nebepakeliu.😡? Vo, zek, prades lauko darbai patikt
Visus nervus ir susikaupusį pyktį nuleidau.
As apskritai lb.dzisugiuosi del to nuotolinio mokymo. Nesvarbu koks ten jis, su online ar ne, bet tai kokiu igudziu vaikai pramoko yra wow! Ir ne tik vaikai...
Man tai problemų daugiau ir niekas pas mus nesidžiaugai.bet yra kaip yra.tai baigsis.
Oj geras, Intemora, pralinksminai, taip ir įsivaizduoju 😁😁😁
Is tikro tai labai patobulejo ir dar patobules vaiku kompiuterinis rastingumas ir savarankiskumas. Tevai pazins savo vaikus mokymosi procese. Visai i nauda tas pora menesiuku jiems iseis. Mokytojams, manau, irgi. Ner to blogo, kas neiseitu i gera.
Paėmiau trimerį,tik šnai šnai .,kiek ėmė,kiek pajėgiau. Vyras net ėjo stabdyt.sako,nu Intemorėle nusiramink,gana,va pasėdim.sūriuko papjausčiau,vynelio atkimšau,nu pasėdim.aš saku,nu tuoj tuoj ir ėjau ėjau kol pajaučiau,kad nebepakeliu.😡
Visus nervus ir susikaupusį pyktį nuleidau.
Is kur tiek to pykcio? Man tai viskas ok, su viskuo susitvarkiau, susitaikiau ir liuks.
Būtent, manau mokytojai dar labiau patobulės, ypač vyresni. Ir gerai.
Ryt bus pratęsimas.viską išpjausiu kas liko.😠😠😠
Ir tą velnio šitnamį irgi.kad agurkų neužeitų noras augint.😎
*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 22:58, parašė: Is kur tiek to pykcio? Man tai viskas ok, su viskuo susitvarkiau, susitaikiau ir liuks.Ai,problemos.nesiplėsiu.buvo tau ,buvo ir man.
Užkniso viskas,dar drakoniukas kiauras dienas suka galvą su savo uodu zyzium.ir uodu dūrium.kiek nie nuskrido or dar ten kaži ką padarė.ir dar visokie kiškiai ir šokai pokiai.
Ryt bus pratęsimas.viską išpjausiu kas liko.😠😠😠
Ir tą velnio šitnamį irgi.kad agurkų neužeitų noras augint.😎
Eiiii, siltnami ta sena gal ismeskit, bet i to vieta reik nauja, modernu nupirkt.