Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ai,problemos.nesiplėsiu.buvo tau ,buvo ir man.

Tai ju visada yra, kokiu budu bedirbtum. Nuo to nieks nepabega. 

Atsakyti

Ryt bus pratęsimas.viską išpjausiu kas liko.😠😠😠

Ir tą velnio šitnamį irgi.kad agurkų neužeitų noras augint.😎

Dar palauk, krizė bus, gal reikės to šiltnamio  :D​ 

Atsakyti

Is tikro tai labai patobulejo ir dar patobules vaiku kompiuterinis rastingumas ir savarankiskumas. Tevai pazins savo vaikus  mokymosi procese. Visai i nauda tas pora menesiuku jiems iseis. Mokytojams, manau, irgi. Ner to blogo, kas neiseitu i gera. 

Butent! Ir realus igudziai, kuriu reiks veliau studijuojant ir net darbe. 

Tarp ju laiko planavimu, sekt info saltinius (el.pasta, dienyna, Ema, Eduka).

Galu gale e-mailus rasyt! Nes mano 4okas nemokejo

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 23:00, parašė: Eiiii, siltnami ta sena gal ismeskit, bet i to vieta reik nauja, modernu nupirkt.
Gi sakiau,kad niekad nieko neauginsiu.
Atsakyti

*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 23:01, parašė: Tai ju visada yra, kokiu budu bedirbtum. Nuo to nieks nepabega.
Nu čia būtent su tuo nuotoliniu.darbe daug paprasčiau kai kuriais atžvilgiais.popierizmu užvertė.jau nebeprisimenu kur ką padaryt.kokią čia sar ataskaitą pamiršau ir kur ten koks mano auklėtinis neatsiskaitė.
Atsakyti

O mazu vyras augins :rolleyes:

As laukiu jau ryt pelargoniju ir agurku daigu, turi i namus atvezt. Pelargonijos koralu spalvos. Nusipirkau dailius lovelius. Rankos niezti kazka sodinti.

Sunus mano, pasirodo, irgi augalams neabejingas. Darbe pradejo laistyti kazkokius sunykusius augalus, tie atsigavo, tai dabar dejuoja, kad bus numire.

Sudaigino ir pasodino dvi mangu seklas ir dar viena italiska  pusi. Vis lenda ziuret, kiek paaugo... kiba senelio agronomo genai lenda :D​ 

Atsakyti

Vyras juo labiau neaugins.kokį medį gal ir pasodintų,bet,kad čia jų ir taip per daug.😁

Atsakyti

As salotas auginu ant palanges ir balkone :D

Atsakyti

Diedui ryt duotas isakymas substrato agurkams parvezt. Gerai, kad atsidarys Depo, eisiu atramu ieskot. 

Atsakyti

Vyras juo labiau neaugins.kokį medį gal ir pasodintų,bet,kad čia jų ir taip per daug.😁

Labai faina yra moliugai. Pasodini daigeli, palaistai, ir gali  pamirst. Didziuliais graziais lapais nukloja dideli plota, ir moliugai grazus uzauga. Ir grazu, ir nauda. 

Atsakyti

*** Sėlija, 17 Bal 2020 - 23:50, parašė: Labai faina yra moliugai. Pasodini daigeli, palaistai, ir gali pamirst. Didziuliais graziais lapais nukloja dideli plota, ir moliugai grazus uzauga. Ir grazu, ir nauda.
Moliūgą .😁 Aš jų neiimu už dyką.
Atsakyti

Moliūgą .😁 Aš jų neiimu už dyką.

Tai keistis tada galėsi 😅 ...tau vieną kiša, o tu atgal du savo ...ir tegul pabando neimt 🤣

Atsakyti