Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vaje, kaip gerai Intemora gyvena. Kad tik vieną kartą nepriseitų atsiprašyt tų moliūgų ir agurkų. Išpindėjimas totalus - už dyką neimu... :D 

Aš jau savo ridikus, svogūnus ir salotas iš šiltnamio valgau. Moliūgų ir cukinijų sėklos pasėtos ant komposto dėžės, tada labai gražiai nusidriekia apačion lapai ir veda vaisius. Kiek nesuvalgysiu, kokiai kaimynei atiduosiu.

Labai norėčiau salierų kažkaip išgimdyt, bet nežinau kaip.

Atsakyti

Tavęs tėvų darželis labai pasiilgo ,madam.😁 Neimu ir neimsiu.po to pūdyt reiks,vėl  blogai bus.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 balandžio 2020 - 10:50

Na jei žmogui nereikia, ko jūs primygtinai peršat tuos auginimus?

Ateis laikas, panorės, o gal niekada nepanorės. Kiekvienas  žmogus kitoks. 

man, kaip 'ūkininkavusiai" sode su visais  burokėliais,  šiltnamiais ir pan. kokį dešimtmetį net į tą pusę nesinorėjo pažiūrėt. Dabar mielai auginčiau krapų ir bazilikų lysvelę, ir tiek.  

O šiaip tik gėlės man patinka ir visžaliai krūmai.

Kiekvienam savo. 

Atsakyti

Pienė_, 18 Bal 2020 - 09:57, parašė: Tai keistis tada galėsi 😅 ...tau vieną kiša, o tu atgal du savo ...ir tegul pabando neimt 🤣
Aš tai pabandau ir neiimu.cukiniją vieną kitą paiimu. Taip grėsmingai neatrodo.suoūna tai supūna,vis mažiau puvėko.😁
Atsakyti

Gi sakiau nei moliūgai nei cukinijos man nesuprantami ir nevalgomi dalykai.😠

Atsakyti

Pasedėjom lauke ant saulės,kavos išgėrėm.dabar prieškambarį bandysim rinkt,nes tėvo kaip suprantu dar ilgai nenusimato.

Atsakyti

Nu mrs is moliugu sriuba verdam trinta. Dar diedas dare kazkada uogiene su apelsinais, labai skani buvo. 

Jie rusy stovi iki pavasario. 

Atsakyti

Jaunos cukinijos man siaip skanu su druska, kaip darzoves. Tos geltonos. 

Atsakyti

Tavęs tėvų darželis labai pasiilgo ,madam.😁 Neimu ir neimsiu.po to pūdyt reiks,vėl  blogai bus.😁

Neaiškink, kur ir kas manęs pasiilgo. Kur noriu, ten rašau.

Atsakyti

Pasedėjom lauke ant saulės,kavos išgėrėm.dabar prieškambarį bandysim rinkt,nes tėvo kaip suprantu dar ilgai nenusimato.

Nauja pirkot? 

Atsakyti

Gerai kai tavo diedas verda,mano nieko neverda.nebent sasyskas.😁

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Bal 2020 - 11:57, parašė: Nauja pirkot?
Ne .parsivežėm savo.kad jis geras.su stumdomom durum,veidrodžiais ir apynaujis.
Atsakyti