Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man visaip blogai.atkenčiu ,išsibliaunu  ir suprantu,kad gyva į žemę neįlysiu.

Atsakyti

Ir as taip pat. Rimtoj, labai rimtoj situacijoj susiimu puikiai. 

O smulkmenose pratrystu. 

Aš susiimu, kai kitam reikia padėt. Tada išsijungia emocijos, veikia smegenyse kažkoks "pagalbos centras".

Bet kai sau, būnu strese, kartais net nesugebu telefono nr. surinkti. Viskas išgaruoja iš galvos.

Čia kalbu apie  netikėtus streso atvejus.

Smulkmenas stengiuosi "nušalinti", ir taip daug nervų viskas kainuoja, tiesiog bandau save įtikint, kad neverta.  

Atsakyti

Aš kai pasimetu,tai nebesuprantu kur kairė,kur dešinė.

Ir galiu prikalbėt nesąmonių kokių.

Atsakyti

Aš  panašiai.

Atsakyti

Tulika pajunge!!!

Ir kavos dariau, ir graziai sypsojaus, dirbo iki puses 7 ir uzbaige. Saunuoliai. 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Sau 2021 - 19:29, parašė: Tulika pajunge!!! Ir kavos dariau, ir graziai sypsojaus, dirbo iki puses 7 ir uzbaige. Saunuoliai.
Tai neprireikė maišelių?😄
Atsakyti

Tai neprireikė maišelių?😄

Nea. Buvo numate su 7 aukstu darba baigt, bet ikalbejau uzbaigt, faini vyrai, paaukojo dar pusantros valandos ir pabaige, viska pajunge. 

Atsakyti

Tulika pajunge!!!

Ir kavos dariau, ir graziai sypsojaus, dirbo iki puses 7 ir uzbaige. Saunuoliai. 

Na, verta buvo kavos ir šypsenų dėl tūliko. Pasisekė tau. :)​ 

Atsakyti

Ir as taip pat. Rimtoj, labai rimtoj situacijoj susiimu puikiai. 

O smulkmenose pratrystu. 

Bet šiaip geros savybės, nes kai kažkas blogo nutinka  tai galima  normaliai viską įvertint.

Atsakyti

Man nėra buvę taip. 

Atsakyti

Kuo toliau, tuo labiau man pradeda ziema patikt. Nenoriu vasaros karsciu nei prisimint. 

Atsakyti

Nu tai dar neužkniso.tas keistas ir netikėtas  baltumas tai tikrai geriau už tą pilką  pliurzą😄

Šian su rogėm buvau.kai lėkėm su drakoniuku nuo tokion kalno.bat tik bėda -čiuožt tai smagu,bet užtrunka kelias sekundes,o vat ropštis į kalną kažkaip ne taip smagu.😄

Atsakyti