Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu. Nesalta, neslidu, grazu, gaivu, nu super oras. 

Atsakyti

Uoj ne, pažiūrėt pro langą gražu, gal ir iki parduotuvės nueiti nieko, bet man tai kančia, į lauką beveik neišeinam, nes nebeturiu jėgų kovot su klykiančiu vaiku rengiant kombinzoną. Kol išeinu, vežimą sudedu, vaikas užsiklykia, aš visa šlapia būnu. Ne ne ne. Greičiau pavasaris, o dar geriau vasara, kad kuo mažiau rūbų reikėtų 😊

Atsakyti

Uoj ne, pažiūrėt pro langą gražu, gal ir iki parduotuvės nueiti nieko, bet man tai kančia, į lauką beveik neišeinam, nes nebeturiu jėgų kovot su klykiančiu vaiku rengiant kombinzoną. Kol išeinu, vežimą sudedu, vaikas užsiklykia, aš visa šlapia būnu. Ne ne ne. Greičiau pavasaris, o dar geriau vasara, kad kuo mažiau rūbų reikėtų 😊
Norma 😃😃😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 sausio 2021 - 21:37

Uzknisdavo ir mane klykint, kol aprengi. 

Atsakyti

Jokio kaifo is tos suš...  žiemos nejauciu.  Nei man grazu tas  sniegas, nei malonu, Tikiuosi, kad meteo prognozes klysta, plia. :) http://www.meteo.lt/...aceCode=Vilnius

Vaiko, klykiancio nuo aprengimo, neatsimenu. Matyt, atmintis mano bloga. :B     :D

O kad sunku vezima reikedavo tisti i/is  trecia auksta, atsimenu. Vaikas guli aprengtas ir laukia, kol grisiu jo paimti. Tai ne dabartiniai sulankstomi lengvi vezimukai, te sovietinis griozdas, sunkus, didelis, puse kambario uzima. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 13 sausio 2021 - 22:05

Jokio kaifo is tos suš...  žiemos nejauciu.  Nei man grazu tas  sniegas, nei malonu, Tikiuosi, kad meteo prognozes klysta, plia. :) http://www.meteo.lt/...aceCode=Vilnius

Vaiko, klykiancio nuo aprengimo, neatsimenu. Matyt, atmintis mano bloga. :B     :D

O kad sunku vezima reikedavo tisti i/is  trecia auksta, atsimenu. Vaikas guli aprengtas ir laukia, kol grisiu jo paimti. Tai ne dabartiniai sulankstomi lengvi vezimukai, te sovietinis griozdas, sunkus, didelis, puse kambario uzima. :D

Aš tai mašinoj laikau vežimą, kad bent nereiktų tampyt į butą. Bet tai man vis tiek per daug streso visa tai kelia, tai sėdim namie, o į lauką einam kai yra mb. Kartais išeinu ir viena, bet po to ilgai vėl nesinori, apsidaužau visa kol tą vežimą ištraukiu, sustatau, po to vėl sukišt. Nu žodžiu aš slabakė 😅

Atsakyti

Labai labai gražu gamtoje :wub: . Kasdien su džiaugsmu einu pasivaikščioti. Vaikštau ir širdis dainuoja :D . Tie balti medžiai  :wub: 

Atsakyti

Vakar :) 

Priedas  92587301.jpeg   165,14KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dar atsimenu, kad vaziuodana su tuo dideliu  gulimu griozdu, labai noredavau uzeiti i  ne maisto parduotuve ( ko negali ,  to ir norisi) , bet bijodavau palikti  lauke vezime, nesaugu, o jei pavogs. Vaika, ne vezima.  Svajodavau, kada vaikas paaugs ir pats gales i antra auksta uzlipti su manim, na, tos svajoniu parduotuves kazkodel buvo antrame aukste. :laugh:

Atsakyti

Amadėja*, 13 Sau 2021 - 21:36, parašė: Norma 😃😃😃
Jo.visada kažkodėl klykdavo kai kombinezoną dėdavau.😄 Tai vaizdai ir atsigamino🙈
Atsakyti

Kur spalvos to neva Grozio?  Nespalvotas gaidys ir tas grazesnis buvo. :D

Atsakyti

Jo.visada kažkodėl klykdavo kai kombinezoną dėdavau.😄 Tai vaizdai ir atsigamino🙈

Nekenčia vaikai tų kombinezonų :)

Atsakyti