Nu. Nesalta, neslidu, grazu, gaivu, nu super oras.
Uoj ne, pažiūrėt pro langą gražu, gal ir iki parduotuvės nueiti nieko, bet man tai kančia, į lauką beveik neišeinam, nes nebeturiu jėgų kovot su klykiančiu vaiku rengiant kombinzoną. Kol išeinu, vežimą sudedu, vaikas užsiklykia, aš visa šlapia būnu. Ne ne ne. Greičiau pavasaris, o dar geriau vasara, kad kuo mažiau rūbų reikėtų 😊
Uoj ne, pažiūrėt pro langą gražu, gal ir iki parduotuvės nueiti nieko, bet man tai kančia, į lauką beveik neišeinam, nes nebeturiu jėgų kovot su klykiančiu vaiku rengiant kombinzoną. Kol išeinu, vežimą sudedu, vaikas užsiklykia, aš visa šlapia būnu. Ne ne ne. Greičiau pavasaris, o dar geriau vasara, kad kuo mažiau rūbų reikėtų 😊Norma 😃😃😃
Uzknisdavo ir mane klykint, kol aprengi.
Jokio kaifo is tos suš... žiemos nejauciu. Nei man grazu tas sniegas, nei malonu, Tikiuosi, kad meteo prognozes klysta, plia.
http://www.meteo.lt/...aceCode=Vilnius
Vaiko, klykiancio nuo aprengimo, neatsimenu. Matyt, atmintis mano bloga.
![]()
O kad sunku vezima reikedavo tisti i/is trecia auksta, atsimenu. Vaikas guli aprengtas ir laukia, kol grisiu jo paimti. Tai ne dabartiniai sulankstomi lengvi vezimukai, te sovietinis griozdas, sunkus, didelis, puse kambario uzima. ![]()
Jokio kaifo is tos suš... žiemos nejauciu. Nei man grazu tas sniegas, nei malonu, Tikiuosi, kad meteo prognozes klysta, plia.
http://www.meteo.lt/...aceCode=Vilnius
Vaiko, klykiancio nuo aprengimo, neatsimenu. Matyt, atmintis mano bloga.
![]()
O kad sunku vezima reikedavo tisti i/is trecia auksta, atsimenu. Vaikas guli aprengtas ir laukia, kol grisiu jo paimti. Tai ne dabartiniai sulankstomi lengvi vezimukai, te sovietinis griozdas, sunkus, didelis, puse kambario uzima.
Aš tai mašinoj laikau vežimą, kad bent nereiktų tampyt į butą. Bet tai man vis tiek per daug streso visa tai kelia, tai sėdim namie, o į lauką einam kai yra mb. Kartais išeinu ir viena, bet po to ilgai vėl nesinori, apsidaužau visa kol tą vežimą ištraukiu, sustatau, po to vėl sukišt. Nu žodžiu aš slabakė 😅
Labai labai gražu gamtoje
. Kasdien su džiaugsmu einu pasivaikščioti. Vaikštau ir širdis dainuoja
. Tie balti medžiai
Dar atsimenu, kad vaziuodana su tuo dideliu gulimu griozdu, labai noredavau uzeiti i ne maisto parduotuve ( ko negali , to ir norisi) , bet bijodavau palikti lauke vezime, nesaugu, o jei pavogs. Vaika, ne vezima. Svajodavau, kada vaikas paaugs ir pats gales i antra auksta uzlipti su manim, na, tos svajoniu parduotuves kazkodel buvo antrame aukste.
Amadėja*, 13 Sau 2021 - 21:36, parašė: Norma 😃😃😃Jo.visada kažkodėl klykdavo kai kombinezoną dėdavau.😄 Tai vaizdai ir atsigamino🙈
Vakar
Kur spalvos to neva Grozio? Nespalvotas gaidys ir tas grazesnis buvo.
Jo.visada kažkodėl klykdavo kai kombinezoną dėdavau.😄 Tai vaizdai ir atsigamino🙈
Nekenčia vaikai tų kombinezonų ![]()