Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai mašinoj laikau vežimą, kad bent nereiktų tampyt į butą. Bet tai man vis tiek per daug streso visa tai kelia, tai sėdim namie, o į lauką einam kai yra mb. Kartais išeinu ir viena, bet po to ilgai vėl nesinori, apsidaužau visa kol tą vežimą ištraukiu, sustatau, po to vėl sukišt. Nu žodžiu aš slabakė 😅

O  balkone nemigdai?  "Mano laikais" tai vsi primygtinai rekomenduodavo vaika laikyti kuo daugiau lauke, ir ziema taip pat. Migdydavau balkone atviram, jei nevezdavau i lauka. Ziema taip pat.

Atsakyti

Kur spalvos to neva Grozio?  Nespalvotas gaidys ir tas grazesnis buvo. :D

Balta, šviesos, švaros, giedros nuotaikos spalva  :wub:  . Noriu tokios žiemos iki pavasario. Nes ir taip dienos trumpos, o dar gamtoje jeigu ta pilkuma ir purvas žiemą - užknisa, nuotaika taip pat pilka pasidaro.

Atsakyti

Savaitgalio grožis :wub:

Priedas  7439934.jpeg   119,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jo.jo.man taip jau daug geriau.kažkaip bent jau vaizdas akiai malonesnis ir visą bardaką apsnigo... Ir normalus kiemas visai atrodo.😄 Kaip pas padorius žmones.🙊,

Ir dar nuo kalniuko nučiuožiau ,labai labai senai to nedariau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 sausio 2021 - 23:01

mano balkone nemiegojo, nes vezimas turejo but nuolat judantis. 

Pindoses, su gimtadieniu sveikinkit :flirt2:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Sau 2021 - 09:36, parašė: Pindoses, su gimtadieniu sveikinkit :flirt2:

Sveikinu su gimimo diena! Linkiu išpildyti svajones!

Priedas  new-summerhouse-built-behind-existing-260nw-1440798284.jpg   47,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mano balkone nemiegojo, nes vezimas turejo but nuolat judantis. 

Pindoses, su gimtadieniu sveikinkit :flirt2:​ 

Su gimtadieniu !!! 🍾🍾🍾🌹🌹🌹🌹🌹

Atsakyti

Su gimimo diena, Selija :birthday2:  :dovana:  :cook:​ 

Atsakyti

Su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo, su gimimo, su gimimo dienaaaa..    :birthday2:   :dovana:       :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 14, 09:36)
<p>mano balkone nemiegojo, nes vezimas turejo but nuolat judantis. </p><p>Pindoses, su gimtadieniu sveikinkit flirt.gif </p>

Nu tai sveikinam smile.gif birthday.gif
Atsakyti

Sėlija, reikėtų ko nors palinkėti, bet viską turi, net naują tuliką  :D . Tai linkiu neprarasti nieko. Dar vienų gerų tau gyvenimo metų  :birthday2: 

Atsakyti

Nu ne vienu, ne vienų😄

Kelių dešimčių😁

Atsakyti