Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai išnuomokit.vėliau bus matyt.

Neleidžia nuomot.

Atsakyti

Pinotija, 18 Sau 2021 - 20:09, parašė: Neleidžia nuomot.
Tėvas? O parduot leidžia?
Atsakyti

Tėvas? O parduot leidžia?

Parduoti leidžia, o nuomojimas jam niekaip. Nebent išssivežtų visus savo "brangius daiktelius", bet kad jų nėra kur dėt. Seni žmonės tokie, palauk kokių stebuklų prisižiūrėsi, kai nusens tavo tėvai. O ypač, jei lieka kuris vienas :)​ 

Atsakyti

Jojo, jau maniske visa nama i vieno kambario buta sukrauste :oh:​ 

Atsakyti

Oj,nu kol kas geriau gyvenime orientuojasi ir problemas sprendžia nei aš.😃

Atsakyti

O vat vyro mama tai kvaištelėjo.nors dar tik 70 tik ką suėjo.

Bet tai  ,atvažiuokit_cepelinų išviriau.kokia korona,ką čia nusišneki,atvežk pupytes.

Ko pas bratką nevažiuoji? Ir pan.

Atsakyti

O vat vyro mama tai kvaištelėjo.nors dar tik 70 tik ką suėjo.

Bet tai  ,atvažiuokit_cepelinų išviriau.kokia korona,ką čia nusišneki,atvežk pupytes.

Ko pas bratką nevažiuoji? Ir pan.

mano tėvas  nėra 'nuplaukęs', nei jam demencija, bet viskas tokiam amžiuje suvokiama labai savotiškai. Net sunku nupasakot.  Žodžiu, nesiplėsiu, bet jis man tai neblogai nervus gadina. Bet kitos išeities neturim.

Atsakyti

Jojo, jau maniske visa nama i vieno kambario buta sukrauste :oh:​ 

Rimtai? tai labai užgriozdino?

Atsakyti

Pinotija, 18 Sau 2021 - 21:19, parašė: mano tėvas nėra 'nuplaukęs', nei jam demencija, bet viskas tokiam amžiuje suvokiama labai savotiškai. Net sunku nupasakot. Žodžiu, nesiplėsiu, bet jis man tai neblogai nervus gadina. Bet kitos išeities neturim.
Maniškė tai visada tokia buvo.aš ją 20metų pažįstu. Bet dabar gal dar labiau tai matosi.nu toks savotiškumas.

Atsakyti

O.tai kur  jinai viską susidėjo?

Atsakyti

Rimtai? tai labai užgriozdino?

Jo. Rusy tai vos durys uzsidaro, visoki suda susitempe. 

Atsakyti

Koridoriuj pasistate spinta, ant tos spintos sekcijos antresole. 

Ka buvo pradzioj palikus, po to po biski susinesiojo :D Kambary pusantros sekcijos stovi :D​ 

Atsakyti