Pinotija, 18 Bal 2020 - 12:58, parašė: O pagal kokius kriterijus rinkotės? Dėl grožio? Ar bendravo prieglaudoj kažkiek?Dukroms patiko nuotrauka.charakterio netyrinėjom Nu kažkaip jei jau važiavom ,tai tuščiom gryžt ne kažką.vėl kažkur važiuot.dėl manęs tegul būna po lova,nu kiekvienas yra kitoks.maryt mums skirta šita katė.gal kada nors išlys. Drakoniukas palenda po lova ir su šaukštu maitina😁
Dukroms patiko nuotrauka.charakterio netyrinėjom Nu kažkaip jei jau važiavom ,tai tuščiom gryžt ne kažką.vėl kažkur važiuot.dėl manęs tegul būna po lova,nu kiekvienas yra kitoks.maryt mums skirta šita katė.gal kada nors išlys. Drakoniukas palenda po lova ir su šaukštu maitina😁
Tai taip ir gyvens po lova, jei dar ir sąlygas sudarysit. 'Traukti" ją reikia pamažu iš ten, prisipratinti, socializuoti. O ne leisti įsivaizduoti, kad čia jos urvas. Na, bet jūs tai darysit, kaip išeina. ![]()
Tai patraukia dukros ,panešioja,bet tai ji vistiek atgal lenda.bijom išgąsdinti.
Tai paraukia dukros ,panešioja,bet tai ji vistiek atgal lenda.bijom išgąsdinti.
Namelį nupirkit, draskyklę, pamažu kažkaip nu..
Parodyk foto.
Pinotija, 18 Bal 2020 - 13:39, parašė: Namelį nupirkit, draskyklę, pamažu kažkaip nu.. Parodyk foto.Žolę pjoviau.reik pailsėt. Kažkaip pjoviau pjoviau,padėjau.atėjau atsisėdau ant sofkės.o aš visa žolėta,pilni kroksai.apvoliojau viską.dabar siurbiu.net nepagalvojau.😁 Nejaučiau ir nemačiau aš tos žolės ant savęs.😁
Atrodo ji maždaug taip
ui, kokia daili kate.
IMG_20200418_144956.jpg 129,61KB
0 Parsiųsta kartųFCGeranijos jau ant lango.
Pridėta:
ne pelargonijos?
Prastūmėm senio šaldytuvą už pidisą.
🙄
Džiaugiuosi, kad pasirinkot katę, o ne šunį. Manau jums labiau tinka. Tik saugokit geriau, ypač kol dar nepripratus prie naujų namų.
Pasistengsim.🙂
Paksas siautėjo, policiją paksienė kvietė.esu girdėjusi,kad jis smurtauja.