Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jaunos cukinijos man siaip skanu su druska, kaip darzoves. Tos geltonos. 

Man žalios skaniau. Ir pakeptos kaip a la karbonadai - supjaustytos griežinėliais ir apvoliotos kiaušinio plakinyje plius džiūvėsėliai.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Bal 2020 - 11:57, parašė: Neaiškink, kur ir kas manęs pasiilgo. Kur noriu, ten rašau.
O jei aį tave dabar kokia velniene pavadinčiau,pagyrūne ir melage.kaip tau patiktų?

Beje turim katę.alpk iš siaubo.

Einu ją biški pakankinsiu.😡

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 balandžio 2020 - 11:04

O jei aį tave dabar kokia velniene pavadinčiau,pagyrūne ir melage.kaip tau patiktų?

Vadink kaip nori. Tavęs niekaip neapvadinsiu, nes tavo postai tikrai praskaidrina dieną. Ir tikrai neliepiu nieko primygtinai augint. Aš ilgą laiką net nebandžiau, dabar, esant kitoms sąlygoms, pabandžiau. Bus matyt.

Atsakyti

Taip taip tiesiog šventoji,aukštos  kultūros ir inteligencijos madam.

Atsakyti

Intemora, turit kate? Pasakok greit 

Atsakyti
Ka mes zinom ,gal intemora uz serveri sumokejo. Tada ir turi teise vaikyt.
Atsakyti

Taip taip tiesiog šventoji,aukštos  kultūros ir inteligencijos madam.

Aš niekad nedeklaravau apie aukštą kultūrą ir inteligenciją, bet, akivaizdu, su kai kuo dar blogiau...

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Bal 2020 - 12:15, parašė: Intemora, turit kate? Pasakok greit
Turim,paėmėm iš prieglaudos ir tas malonumas mums 100 eurų kainavo.čipas,skiepai,vaistai, sterilizacija.tai jau dabar pgl taisykles.tėvai tai pirštą sukioja prie smilkinio.😁 Visgi apsisprendėm_katę.nes aš nenoriu būt už tą šunį atsakinga ir kraiko dėžės jam nepadėsi. Juoda juoda ilgaplaukė.tik vieną blogą ydą turi.ji tiesiog gyvena po lova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 balandžio 2020 - 11:28

Madam pareis veliau, 18 Bal 2020 - 12:21, parašė: Aš niekad nedeklaravau apie aukštą kultūrą ir inteligenciją, bet, akivaizdu, su kai kuo dar blogiau...
Gal tu savo VISUS postus paskaityk.niekad nežinai kokia fazė užeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 balandžio 2020 - 11:28

Turim,paėmėm iš prieglaudos ir tas malonumas mums 100 eurų kainavo.čipas,skiepai,vaistai, sterilizacija.tai jau dabar pgl taisykles.tėvai tai pirštą sukioja prie smilkinio.😁 Visgi apsisprendėm_katę.nes aš nenoriu būt už tą šunį atsakinga ir kraiko dėžės jam nepadėsi. Juoda juoda ilgaplaukė.tik vieną blogą ydą turi.ji tiesiog gyvena po lova.

Tai ji tiesiog gal dar bijo, reikia prisipratint?

Ar bendrauja su jumis?

Atsakyti

Pinotija, 18 Bal 2020 - 12:39, parašė: Tai ji tiesiog gal dar bijo, reikia prisipratint? Ar bendrauja su jumis?
Naktimis ateina pas ką nors į lovą.tik prašvinta ir po lova.gal ji kokia vampyrė😁 Tai jau dvi savaitės.
Atsakyti

Naktimis ateina pas ką nors į lovą.tik prašvinta ir po lova.gal ji kokia vampyrė😁 Tai jau dvi savaitės.

O pagal kokius kriterijus rinkotės? Dėl grožio? Ar bendravo prieglaudoj kažkiek?

Atsakyti