Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo, mes kai pvz dušą įrenginėjom, tai MB trapą rinkosi su vožtuvu, kuris nepraleistų atgal kvapų ir kad valytųsi patogiai. Būtų plaukų gaudyklė... Žiūrėjo ten visokius youtubus, nemažai jis mums ir kainavo. Koks 80€ jaučiu....

Ir aš žinau šitus dalykus, trapas kokybiškas labai svarbu. Pas mus trapai visur su vožtuvais, bet  garaže ir katilinėje tai statybininkai pataupė mūsų pinigus. Tai maždaug žinau, apie ką kalba Kristij. Bet mb kažkokią išeitį randa, nėra lb baisu, tik kartais. Kažką ten meistrauja ir keikia kaskart tuos statybininkus. :)​ 

Atsakyti

Pliotkus skaitineju....

M arija V ysniauskaite tarp itariamuju Simasiu dramoje... 

Atsakyti

Mano vaikai  vonia statys,  ir vaikus maudyti bus patogiau, sake. :D

Oi tai labai miela užuomina  :) 

Atsakyti

As skaiciau, kad  galimai tai jo sekretore , kiti raso, kad istekejusi moteris is gimtosios Taurages.  Pletkai lieka pletkais, daznai labai toli nuo realybes. :)

Oi tai labai miela užuomina  :)

Uzuomina i ateiti.  Aisku,  ir atsargi vista uodega isidilgina.. 

Atsakyti

o kazi, jei padarytas dusas, galima pasistatyt vonia, nedauzant plyteliu? Nu toks ten ir dusas..skyle grindyse ir maisytuvas sienoj :)

Atsakyti

o kazi, jei padarytas dusas, galima pasistatyt vonia, nedauzant plyteliu? Nu toks ten ir dusas..skyle grindyse ir maisytuvas sienoj :)

Ir tu vaikams maudyti  :D

Manau galima, kodėl gi ne.

Atsakyti

Viskas galima. 

Mes dar svarstom, vonia,, ar dusa.Jei dusa, tai su giliu padu. Diedas nori masazinio. 

Atsakyti

Ir tu vaikams maudyti  :D

Manau galima, kodėl gi ne.

nea..as sau pagulet :D

Atsakyti

Tie dabar madingi dusai, kur skyle ir maisytuvas, tai man siauba kelia, as ziaurisi nejaukiai juose jauciuosi. 

Atsakyti

Tie dabar madingi dusai, kur skyle ir maisytuvas, tai man siauba kelia, as ziaurisi nejaukiai juose jauciuosi. 

Pas mus yra du tokie dušai. Nekelia jokių bėdų. Buvo su bliūdu, tai ir kimšosi, ir ardyta buvo. Čia tik plytelės, viskas nubėga, lengva valyti.

Aišku, yra ir vonia. Tik joje metų metais niekas neguli. Naudoju skalbti pledams, kurie netelpa į skalbimo mašiną.

Atsakyti

tai nera jokios kabinos, laisva, jokios klaustrofobijos :D Senam bute buvo duso kabina su giliu padu, tai ten prisipildavau vandens ir paguledavau, kojas ant sienos susikelus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 21 sausio 2021 - 13:52

Viskas galima. 

Mes dar svarstom, vonia,, ar dusa.Jei dusa, tai su giliu padu. Diedas nori masazinio. 

Patarčiau vonią, jei pasirinkimas tarp vonios ir dušo. Vonioj galima ir dušą naudoti, o kai norėsi vonioj pagulėti, duše  jau to nepadarysi.

Mes, kai gyvenom bute, išmetėm vonią ir pasidarėm dušo kabiną. Patikėk, kai nėra vonios, tai jos labai trūksta. Atrodė, kaip būtų gerai atsipalaiduoti su druskom. :)  

Gal kokį hibridą šiais laikais įmanoma?

Atsakyti