Tokiuose dusuose tik viesbuciuose maudziausi, man visai patogu, daug erdves, o svarbiausia - valyti, sluostyti nieko nereikia, islendi ir zengi kaip karaliene ant minksto ranksluoscio. Svarbiausia, nepaliktipo saves kiaulinyko, gerbti kambariniu darba.
Patarčiau vonią, jei pasirinkimas tarp vonios ir dušo. Vonioj galima ir dušą naudoti, o kai norėsi vonioj pagulėti, duše jau to nepadarysi. Mes, kai gyvenom bute, išmetėm vonią ir pasidarėm dušo kabiną. Patikėk, kai nėra vonios, tai jos labai trūksta. Atrodė, kaip būtų gerai atsipalaiduoti su druskom.Labai maza patalpa, bijau, kad gali labai susigrust viskas. Tai tas aukstas duso padeklas ir butu tokia pusvone. Man ne klaustrofobija, man atvirksciai, visada salta ir nejauku tuose dusuose be kabinos.Gal kokį hibridą šiais laikais įmanoma?
Isvis nemegstu buti nuoga ir slapia ![]()
Labai maza patalpa, bijau, kad gali labai susigrust viskas. Tai tas aukstas duso padeklas ir butu tokia pusvone. Man ne klaustrofobija, man atvirksciai, visada salta ir nejauku tuose dusuose be kabinos.
Isvis nemegstu buti nuoga ir slapia
Pas mane tai tie dušai turi stumdomas matines stiklo sieneles, pusapvaliai, nepakęsčiau kažkokioj atviroj erdvėj praustis. Aš net nežinojau, kad yra tokių dušų. Esu mačius sumūrytą gražią sienelę kažkuriam viešbuty, bet kad būtų be nieko, tai nemačiau.
Tai tada pas mus vadinasi dušo kabinos, tik be bliūdų. ![]()
Aš mėgstu savo san mazgus valyt su šituo.
Pagal instrukciją supilu, užpilu verdančiu vandeniu, žodžiu, kaip parašyta, taip naudoju. Suošia viskas, net į viršų iškelia, vulkanas toks. Čia man darbe užrodė bendradarbė. Tai na, stebuklų nėra, bet iš kurmio juo labiau jokios naudos nejaučiau. Šito poveikį matau....
Kas dėl dušo, tai pas mane dabar grindys ir dušas. Man labai patinka.
Pas mane tai tie dušai turi stumdomas matines stiklo sieneles, pusapvaliai, nepakęsčiau kažkokioj atviroj erdvėj praustis. Aš net nežinojau, kad yra tokių dušų. Esu mačius sumūrytą gražią sienelę kažkuriam viešbuty, bet kad būtų be nieko, tai nemačiau.
Tai tada pas mus vadinasi dušo kabinos, tik be bliūdų.
Nu tai ir yra stikline sienele arba uzuolaidos...Tiesiog be kabinos..be pado...
Pagal instrukciją supilu, užpilu verdančiu vandeniu, žodžiu, kaip parašyta, taip naudoju. Suošia viskas, net į viršų iškelia, vulkanas toks. Čia man darbe užrodė bendradarbė. Tai na, stebuklų nėra, bet iš kurmio juo labiau jokios naudos nejaučiau. Šito poveikį matau....
Va, dėkui, užrodei. Ar pirkti yra visur, ar reikia spec. parduotuvėse, ar internetu?
nezinau..man kazkada draugas buvo nupyles situ granuliu pabandymui, kai senam bute kriaukle kimsosi, tai arba as kazka negerai dariau, arba nieko gero tos granules... Nieko jos man neputojo, kriaukle neatsikimso, o paskui isardzius ta vamzdi po kriaukle, is jo traukiau tu granuliu kose.
Va, dėkui, užrodei. Ar pirkti yra visur, ar reikia spec. parduotuvėse, ar internetu?
Maximoj, IKI, Rimi mačiau.
Kristij, sakau, man tai taip užburbuliuoja, kad net garsas toks nemažas suūžia ir viršun kaip versmė iškyla. Bet aš negalėčiau teigti, kad stebuklas čia.
Kitą kartą, gal tik santechnikas padėti ir begali su gyvatuku...
Kristij, sakau, man tai taip užburbuliuoja, kad net garsas toks nemažas suūžia ir viršun kaip versmė iškyla. Bet aš negalėčiau teigti, kad stebuklas čia.
Kitą kartą, gal tik santechnikas padėti ir begali su gyvatuku...
tai man neuzsikimse, tik kvapas negeras )
nezinau..man kazkada draugas buvo nupyles situ granuliu pabandymui, kai senam bute kriaukle kimsosi, tai arba as kazka negerai dariau, arba nieko gero tos granules... Nieko jos man neputojo, kriaukle neatsikimso, o paskui isardzius ta vamzdi po kriaukle, is jo traukiau tu granuliu kose.
Greičiausiai tai buvo Tiret granulės.
Tas pats karta ir man buvo. Nuo jų visiškai užsikimšo. Kažkaip jos netirpo.
Šitos yra kitokio veikimo.
Greičiausiai tai buvo Tiret granulės.
Tas pats karta ir man buvo. Nuo jų visiškai užsikimšo. Kažkaip jos netirpo.
Šitos yra kitokio veikimo.
ne, buvo butent verdancios granules, nezinau, ar butent sitos. Bet sake turi uzvirt, uzputot su garsu...ir nieko neivyko. Gal tiesiog buvo pasenusios..nzn...