Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

tai man neuzsikimse, tik kvapas negeras )

Tai juk viskas aišku. Mes tau nustatėm. :D Tavo dušo trapas be vožtuvo, arba su vožtuvu, bet kažkaip užsikimšo ir praleidžia kvapus iš kanalizacijos.

Tokiu atveju reikia kviesti santechniką, kad pažiūrėtų, jei reikia, pravalytų. Jei be vožtuvo, tai reikės pagalvot apie keitimą.

Bet ir be vožtuvo galima kažką padaryt, mb panaikina tą kanalizacijos kvapą, išardo, išvalo, kaskart sako, jog reikia keist, apdeda x statybininkus. Iki sekančio karto.

Atsakyti

Tai juk viskas aišku. Mes tau nustatėm. :D Tavo dušo trapas be vožtuvo, arba su vožtuvu, bet kažkaip užsikimšo ir praleidžia kvapus iš kanalizacijos.

Tokiu atveju reikia kviesti santechniką, kad pažiūrėtų, jei reikia, pravalytų. Jei be vožtuvo, tai reikės pagalvot apie keitimą.

Bet ir be vožtuvo galima kažką padaryt, mb panaikina tą kanalizacijos kvapą, išardo, išvalo, kaskart sako, jog reikia keist, apdeda x statybininkus. Iki sekančio karto.

nu anikaip neisardysiu..ten viskas uzmuryta i tas plyteles..tik slyle palikta :)

Atsakyti

Nu tai ir yra stikline sienele arba uzuolaidos...Tiesiog be kabinos..be pado...

Va, be pado. Nepatinka. 

Atsakyti

Tai juk viskas aišku. Mes tau nustatėm. :D , 

😄😄😄

Atsakyti

Kas turi Revoliut saskaita? Viskas ten ok, saugu? Atsidariau specialiai taupymui. 

Atsakyti

Va, be pado. Nepatinka. 

Ir su padu turėjom. Be pado higieniškiau. Aš iš pradžių zyziau, bet kai pažiūrėjau, kad valyt lengva ir patogu, tai kito nenorėčiau.

Atsakyti

😄😄😄

Taigi mes esam specės viskam. :D Kas gali paneigti? :)​ 

Atsakyti

Ir su padu turėjom. Be pado higieniškiau. Aš iš pradžių zyziau, bet kai pažiūrėjau, kad valyt lengva ir patogu, tai kito nenorėčiau.

neee. As is pradziu prisileidziu silto vandens, kad butu jaukiau ilipt. 

Atsakyti

neee. As is pradziu prisileidziu silto vandens, kad butu jaukiau ilipt. 

nu tai tada tikrai vonia :)

Atsakyti

Kas turi Revoliut saskaita? Viskas ten ok, saugu? Atsidariau specialiai taupymui. 

Sunus seniai turi , nesiskunde lyg.

Atsakyti

https://www.15min.lt...us-1024-1442590

Keicias rubas margo svieto.... 

:bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

:bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile: 

Amadejai jau patiko :D

Atsakyti