Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai gal ji spec taip apsirengė.

Taip, apranga mažiau stebina, nei tai, kad seriale naujasis prezidentas po Trumph'o perima šalį su biudžeto deficitu, taip ir realybėje. Kad pats Trumph'as prezidentu seriale tampa prieš 20 metų.

Yra serija panaši ir į dabartinę pandemiją.

Ir kur Tomas Hanksas kreipiasi į žmones krizės akivaizdoje, visai kaip kažkada buvo ir tame seriale. Ir įsiveržimas į Kapitolijų buvęs, ir dar daug visko...

Atsakyti

Kad ir kokia nepalanki būtų statistika, vis tiek noriu tikėt, kad mb neturi meilužės. Aišku nesu tokia tikra dėl ateities, nes mes kartu dar ne taip ir ilgai, tai visko būt gali. 

Viena vertus atrodo, kad nenorėčiau būt apgaudinėjama, tai geriau jau sužinot ir skirtis (nu nes taip gyvent aš nesugebėčiau). 

O kartais atrodo gal jei jau turės, tai geriau nesužinot, kad ramiai gyvent. 

Net nežinau. 

Geriausia būtų, kad neturėtų 😁

Apie jokius grupinius tai nėr šnekos, tai man nesuderinama su šeima, santykiais. Tokiais dalykais užsimt reikia kol esi jaunas ir nori padurniuot su nepažįstamais 😅

Atsakyti

Nu ok, gal ne visi durni, gal moka kiti ar sekasi jiem, bet, o, jei išlenda? Kas tada? Standartiškai tai santuoka griūva. 

O santuoka negriūna, kai prieš tai susitaria, kad eina masažiuko ir sako, tu dabar su mažyliu manęs netrauki, reikia naujos aistros 🤔

Atsakyti

Sakai, geriau ne paslaptys, o atviras pokalbis? Nes vis tiek jis ieskos  su kuo p...,  tai geriau lai pasisako savo troskimus ir fantazijas? :hmm:

Gali būt, kad tai apsidraudimas. Labai gali, nes aš dar vieno mulkinimo tiesiog nepakelčiau. Tai 1.

Kitas dalykas tai mano svajonė buvo tokio pobūdžio atvirumas tarp žmonių. Nuo seniai. Dar iki santuokos pirmos. 

Atsakyti

O santuoka negriūna, kai prieš tai susitaria, kad eina masažiuko ir sako, tu dabar su mažyliu manęs netrauki, reikia naujos aistros 🤔
Tai sudėtinga. Nėr  kad netraukia, bet vat norisi tų prieskonių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 sausio 2021 - 21:30

Tai sudėtinga 

Nea, tai labai paprasta. Labai labai. 

Atsakyti

Kitas dalykas tai mano svajonė buvo tokio pobūdžio atvirumas tarp žmonių. Nuo seniai. Dar iki santuokos pirmos. 

Jei kada nors kuris nors man butu pasakes, tarkim --  tu nuostabi, as tave myliu, man su tavim gera, bet karts nuo karto,  zinok, man reikes "prieskoniuku", dziugesio , nes as gi vyras, as negaliu kitaip, bla bla bla....  Koks  cia po velniu, atvirumas?  Nafig man toks reikalingas,  atviras pis...lius? Jis man matote, dar malone daro, prisipazindamas savo negebejime kurti pastoviu santykiu.  As turiu ji suprasti ir priimti toki??? :oh:

Atsakyti

Jei kada nors kuris nors man butu pasakes, tarkim --  tu nuostabi, as tave myliu, man su tavim gera, bet karts nuo karto,  zinok, man reikes "prieskoniuku", dziugesio , nes as gi vyras, as negaliu kitaip, bla bla bla....  Koks  cia po velniu, atvirumas?  Nafig man toks reikalingas,  atviras pis...lius? Jis man matote, dar malone daro, prisipazindamas savo negebejime kurti pastoviu santykiu.  As turiu ji suprasti ir priimti toki??? :oh:

Jei jis toks tai arba priimti arba su juo nebūti, nes kažkada pramuš.

Bet man taip nesakė tikrai 🤣😃

Atsakyti

Jei jis toks tai arba priimti arba su juo nebūti, nes kažkada pramuš.

Bet man taip nesakė tikrai 🤣😃

Laimei, as nezinau, ka jie sako tokiais atvejais. :laugh:

Pataikiau ant  naujos dokumentines laidos per LRT  - (pra)rasta karta, apie anuos laikus. Ziuriu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 21 sausio 2021 - 22:09

Laimei, as nezinau, ka jie sako tokiais atvejais. :laugh:

Pataikiau ant  naujos dokumentines laidos per LRT  - (pra)rasta karta, apie anuos laikus. Ziuriu. :)

Ten daug gerų tokio pobūdžio laidų.

Atsakyti

Amadėja.atrodo tu po savo tų pirmų santykių gavai tokią traumą,kad jau tau atrodo pasaulis kažkoks iškreiptas.

Atsakyti

Amadėja.atrodo tu po savo tų pirmų santykių gavai tokią traumą,kad jau tau atrodo pasaulis kažkoks iškreiptas.

Tai bent porasyk 😃

Atsakyti