Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, mano tevas kartais nueidavo i kaire. Tik motina niekada to nesuzinojo. Nes tai nebuvo dazna, tik pasitaikius itin palankioms progoms. Ir tai nebuvo jokia tiksinti bomba.
Bet nebuvo tiksinti bomba, nes mama nežinojo?

Mano tėvas irgi ėjo. Tik skirtingai, žinojo ne tik mama, bet ir mes su sese tą supratom. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 21 sausio 2021 - 18:10

Aš ką rašau  tai  apibendrintai kažkiek. Na, ne spie save ar savo šeimą  o apskritai apie tokius dalykus apskritai.

Man žmonių santykisi itin įdomi tema.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 sausio 2021 - 18:16

Bet nebuvo tiksinti bomba, nes mama nežinojo?

Mano tėvas irgi ėjo. Tik skirtingai, žinojo ne tik mama, bet ir mes su sese tą supratom. 

Nebuvo tiksinti bomba, nes neieskojo specialiai, tiesiog pasinaudodavo netiketom atsitiktinem progom. 

Atsakyti

Labas Geeras, išgirdau per radiją, kad JAV viceprezidentė apsirengė vakar, kaip Lisa Simpson kažkuriam epizode. Ji ten prezidentė buvo 😄  Žodžiu, ko neprisigalvoja internautai 😄

Taip taip. Ir tame gal prieš dešimtmetį kurtame Simpsonų siužete, ji lygiai taip apsirengusi pakeičia ne ką kitą, o prezidentą Donaldą Trumph'ą. Nors jis dar irgi anuomet nebuvo prezidentu. Kaip iš pranašo knygos  :D .

Ir tokių išpranašautų ateities situacijų Simpsonuose yra ne viena.

Atsakyti

Aš ką rašau  tai  apibendrintai kažkiek. Na, ne spie save ar savo šeimą  o apskritai apie tokius dalykus apskritai.

Man žmonių santykisi itin įdomi tema.

Man ir įdomu, bet va ši kryptis tai ... čia net ne santykiai. Čia savo norų patenkinimas. Kaip žvėriukai.

Atsakyti

Taip taip. Ir tame gal prieš dešimtmetį kurtame Simpsonų siužete, ji lygiai taip apsirengusi pakeičia ne ką kitą, o prezidentą Donaldą Trumph'ą. Nors jis dar irgi anuomet nebuvo prezidentu. Kaip iš pranašo knygos  :D .

Ir tokių išpranašautų ateities situacijų Simpsonuose yra ne viena.

Wau!

Jo, girdėjau, kad yra epizodų daugiau tokių tarsi išpranašautų 😊

Atsakyti

Pienė_, 21 Sau 2021 - 18:28, parašė: Taip taip. Ir tame gal prieš dešimtmetį kurtame Simpsonų siužete, ji lygiai taip apsirengusi pakeičia ne ką kitą, o prezidentą Donaldą Trumph'ą. Nors jis dar irgi anuomet nebuvo prezidentu. Kaip iš pranašo knygos :D . Ir tokių išpranašautų ateities situacijų Simpsonuose yra ne viena.
Tai gal ji spec taip apsirengė.
Atsakyti

Man ir įdomu, bet va ši kryptis tai ... čia net ne santykiai. Čia savo norų patenkinimas. Kaip žvėriukai.
Iš šiandien. Rašo man: sakės kaip noriu erotinio masažiuko. Su viena nesigavo, tai galų gale susitarė su kita už 50 ar 70 eurų.  Namie žmona ir 9mėn. dukrytė. Sakau gal geriau nupirk savoms ką mielo ir žmonos paprašyk, bet ne, neįdomu. Reik, kad kita 😃 bet gėlių pažadėjo nupirkt 😃 bent tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 sausio 2021 - 19:08

Iš šiandien. Rašo man: sakės kaip noriu erotinio masažiuko. Su viena nesigavo, tai galų gale susitarė su kita už 50 ar 70 eurų.  Namie žmona ir 9mėn. dukrytė. Sakau gal geriau nupirk savoms ką mielo ir žmonos paprašyk, bet ne, neįdomu. Reik, kad kita 😃 bet gėlių pažadėjo nupirkt 😃 bent tiek

Jei pareina vyras namo eiline diena su gelemis (bent tiek!), suprask, po erotinio masaziuko.  :B  Pasitinki saviski, geles is ranku islupi ir lupi per galva - se tau masaziuko! :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 21 sausio 2021 - 19:24

Jei pareina vyras namo eiline diena su gelemis (bent tiek!), suprask, po erotinio masaziuko.  :B  Pasitinki saviski, geles is ranku islupi ir lupi per galva - se tau masaziuko! :D

Šimašiau žmona irgi gi rašė, kad gėles dovanodavo 😃

Atsakyti

Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst. 

Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣

Atsakyti

Jau geriau  paslaptys, nei grupinis dulkinimasis, ar oficiali meiluze. 

Atsakyti