Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visos savo diedus dėjot  ir aš įdėjau fb.

Ir nieks nepažiūro.😄

Atsakyti

Amadėja*, 21 Sau 2021 - 19:38, parašė: Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst. Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣
Amadėja.ai..tiek to.
Atsakyti

Nu ok, gal ne visi durni, gal moka kiti ar sekasi jiem, bet, o, jei išlenda? Kas tada? Standartiškai tai santuoka griūva. 

Atsakyti

Amadėja.ai..tiek to.

Au tik pvz.pateikiau. Nereik į asmeniškumus. Tiesiog apie reiškinį patį. 

Atsakyti

Iš šiandien. Rašo man: sakės kaip noriu erotinio masažiuko. Su viena nesigavo, tai galų gale susitarė su kita už 50 ar 70 eurų.  Namie žmona ir 9mėn. dukrytė. Sakau gal geriau nupirk savoms ką mielo ir žmonos paprašyk, bet ne, neįdomu. Reik, kad kita 😃 bet gėlių pažadėjo nupirkt 😃 bent tiek

Ir va toks dėmesys kelia savivertę? 

Atsakyti

Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst. 

Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣

Na, nėra tie vyrai visi tokie. Tikrai. Pasvajojimas tai viena, bet realiai va taip, tikrai ne visi gyvena. Ir nėra tai norma. 

Atsakyti

Visos savo diedus dėjot  ir aš įdėjau fb.

Ir nieks nepažiūro.😄

Paziurojau. 

Atsakyti

Kad koks diedas mane isp

... nori, tai jokios savivertes nekelia man. Va, kad noretu geliu padovanot, ranka pabuciuot ir tik tiek, tai gal  visai pakeltu.  :D​ 

Atsakyti

Kad koks diedas mane isp

... nori, tai jokios savivertes nekelia man. Va, kad noretu geliu padovanot, ranka pabuciuot ir tik tiek, tai gal  visai pakeltu.  :D​ 

tai jau tikrai...labiau jauciuosi mesos gabalu, nei moterim :D

Atsakyti

Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst. 

Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣

Sakai, geriau ne paslaptys, o atviras pokalbis? Nes vis tiek jis ieskos  su kuo p...,  tai geriau lai pasisako savo troskimus ir fantazijas? :hmm:

Atsakyti

*** Sėlija, 21 Sau 2021 - 20:04, parašė: Kad koks diedas mane isp ... nori, tai jokios savivertes nekelia man. Va, kad noretu geliu padovanot, ranka pabuciuot ir tik tiek, tai gal visai pakeltu. :D
Būtent! aš žinau,kad to gaut galiu kasdien.(sekso) O vat tikrai mane myli ,kenčia mane ,mato be kaukių,su kuriuo galiu būt savimi,tai tik mano brangusis.🙂
Atsakyti

Sakai, geriau ne paslaptys, o atviras pokalbis? Nes vis tiek jis ieskos  su kuo p...,  tai geriau lai pasisako savo troskimus ir fantazijas? :hmm:

Ir kas tada? Arba darai tai, ko jis nori, arba jis eis ieškoti, kas tai padarys? Ar kaip būtų? :hmm:​ 

Atsakyti