Visos savo diedus dėjot ir aš įdėjau fb.
Ir nieks nepažiūro.😄
Amadėja*, 21 Sau 2021 - 19:38, parašė: Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst. Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣Amadėja.ai..tiek to.
Iš šiandien. Rašo man: sakės kaip noriu erotinio masažiuko. Su viena nesigavo, tai galų gale susitarė su kita už 50 ar 70 eurų. Namie žmona ir 9mėn. dukrytė. Sakau gal geriau nupirk savoms ką mielo ir žmonos paprašyk, bet ne, neįdomu. Reik, kad kita 😃 bet gėlių pažadėjo nupirkt 😃 bent tiek
Ir va toks dėmesys kelia savivertę?
Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst.
Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣
Na, nėra tie vyrai visi tokie. Tikrai. Pasvajojimas tai viena, bet realiai va taip, tikrai ne visi gyvena. Ir nėra tai norma.
Gėlės, ne gėlės, bet tokio pobūdžio paslaptys niekaip nėr ok. Juolab linkę vieną dieną išlįst.
Maniškis pasakojęs yra kaip susimovė: šventė naujaką ir parašė sveikinimą meilužei su vardu, o nusiuntė į dukros telefą. Ir suprato tik kai jam sceną iškėlė 🤣
Sakai, geriau ne paslaptys, o atviras pokalbis? Nes vis tiek jis ieskos su kuo p..., tai geriau lai pasisako savo troskimus ir fantazijas?
*** Sėlija, 21 Sau 2021 - 20:04, parašė: Kad koks diedas mane isp ... nori, tai jokios savivertes nekelia man. Va, kad noretu geliu padovanot, ranka pabuciuot ir tik tiek, tai gal visai pakeltu.Būtent! aš žinau,kad to gaut galiu kasdien.(sekso) O vat tikrai mane myli ,kenčia mane ,mato be kaukių,su kuriuo galiu būt savimi,tai tik mano brangusis.🙂