Nieks dabar neveikia, kokios pirteles, baseinai. As tai monos vietoj geriau pas mama, ar sese buciau isvaziavusi.
Nieks dabar neveikia, kokios pirteles, baseinai. As tai monos vietoj geriau pas mama, ar sese buciau isvaziavusi.
Nea, ten reiktų bendraut. O čia esu tiesiog aš. Ir tyla.
Kam ko reikia. Man tiesiog gera ta ramybė. Ir tai, kad važiuot niekur nereikia. Pora km nuo namų. Dar vakare nulėkus buvau Moną išvest į lauką 😁
dabar jo, as rasiau apskritai ir nostalgiskai padusavau. Nors galima i druskininkus palekt su nakvyne vienai dienai, pasivaikscioti po miesta, bet nekenciu ziemos, beda.
A, nu i Druskininkus, ar kokia Liepoja pasipliuskent tai jo.
Per geras jis tau
Ale tai ka veikt vienai? Neee, nenoreciau visai.
Nu tai ir norėjsu rašyt, kad reik kažko į kompaniją
Nu tai ir norėjsu rašyt, kad reik kažko į kompaniją
O man tai atrodo, kad tiesiog išsimiegot ir atsipalaiduot reikia nuo rutinos, o ne papildomos įtampos... su kompanionu.
Amadėja nebūtų savim, jei kažko nepasikviestų ir dar svetimavimo fotkių vyrui nenusiųstų. Tokios mintys, ar ne?
Nu kiekvienam savo.
Šiaip tai smagu.savo laoku turbūt ir aš nebūčiau atsisakius tokios meilės išraiškos.
Tik nei man ,nei vyrui niekad nešovė į galvą.
Dabar tau jau tikslo nėra.išsimiegot galiu.😀
O man tai atrodo, kad tiesiog išsimiegot ir atsipalaiduot reikia nuo rutinos, o ne papildomos įtampos... su kompanionu.
Amadėja nebūtų savim, jei kažko nepasikviestų ir dar svetimavimo fotkių vyrui nenusiųstų. Tokios mintys, ar ne?
Nu kiekvienam savo.
Nu tai, kad ir draugę kokią, bet lyg nelabai galima dabar dar.
Šiaip tai smagu.savo laoku turbūt ir aš nebūčiau atsisakius tokios meilės išraiškos.
Tik nei man ,nei vyrui niekad nešovė į galvą.
Dabar tau jau tikslo nėra.išsimiegot galiu.😀
Aš kažkada vienu laikotarpiu irgi buvau pervargus nuo visko. Irgi padariau tą patį, bet važiavau į Druskininkus. Bet tai buvo tik mano sprendimas, ne "meilės išraiška" iš mb pusės. Dar esu Nidoj viena poilsiavus, kai viskas užkniso. Yra toks dalykas, "kompaneiskos" to nesupras, norėjimas pabūti vienai, ir tik vienai, kai "apsinuodiji" žmonėmis ir savo šeimos problemom.
Monai kitaip, jai reikia tik poilsio.
Nu tai, kad ir draugę kokią, bet lyg nelabai galima dabar dar.
Na bet kam draugę, jei norisi poilsio, o ne plepėjimų.
Siaip tai as irgi galeciau viena ir i kelione vaziuot,ir i koki SPA.
Tik kad siuo metu vienai viesbuty but tai nea.
Man labai patikdavo i uzsieni i seminarus vienai vaziuot. Esu ne karta Vengrijoj, Vokietijoj buvus po dvi savaites.