Nu taip-poilsio ,nu ir vyras padovanojo jai tą,kaip aš supratau..
*** Sėlija, 24 Sau 2021 - 10:42, parašė: Man labai patikdavo i uzsieni i seminarus vienai vaziuot. Esu ne karta Vengrijoj, Vokietijoj buvus po dvi savaites.Visai visai viena? Be kolegų?
Gavau pusyrčius su kava lovon ir dapr rankinę nusipirkau su gera nuolaida. Šimtą metų nieko nepirkus.
Siaip tai as irgi galeciau viena ir i kelione vaziuot,ir i koki SPA.
Tik kad siuo metu vienai viesbuty but tai nea.
Tai, jei spa, tada ok, bet tiesiog kambary nu man neeea
Visai visai viena? Be kolegų?
Visai visai. Be jokiu kolegu.
Ten kolegos is viso pasaulio susirenka. Super.
O vat aš ne.kažkaip labai suprantu Moną.jei esu pervargus,noriu tiesiog,kad neknistų man smegenų.tai kažkoks kambarys ,kur aš nepasiekama pats tas.
O vat viena jokių spa,atostogų nenoriu.
Noriu bendraut,dalintis džiaugsmu,draugijos noriu.
Kartu vaikščiot,maudytis,valgyt,aptarinėt,pirkt,dalintis įspūdžiais.aptarinėt dienos planus ir.tt.
Kada tai buvo🤦♀️
Kokie kailinukai ant koju tais laikais budavo ![]()
Cia ploksteles virselis jugoslavu dainininkes.
Nieko sau kailiukas. Perrengus, persukavus siuolaikskai, nuskutus ir butu visai nieko motera.
Man tai buvo super toks pabėgimas, o ryte kaip faina buvo, nubundi ir nereikia lėkt pas vaiką 😊
Pasivoliojau, knygą pusvalandį paskaičiau, nuėjau į dušą...žodžiu kaip žmogus. Ramiai, be streso. Nu pasaka.
Bet jau vėl namuose
žorikėlis pirmą guzą su mėlyne kaktoj įsitaisė. Bet jau kai grįžus buvau. Tik nuėjau į wc ir toks bum, grynai į stalą. Nu ir riksmas.... nemalonu. Nu bet ką... neužauga be mėlynių.
Kokie kailinukai ant koju tais laikais budavo
Cia ploksteles virselis jugoslavu dainininkes.
FB_IMG_1611480287120.jpg
Keista nuotrauka. Neestetiškai atrodo. Kurių čia metų? Kailiukas, maušas ant galvos, kumpiai išversti ir rankos pirštai susukti.
radau, 1971. Maniau, kad jau tada kailiukus likviduodavo ![]()
Čia 81-ais. pajaunėjus. ![]()
:format(jpeg):mode_rgb():quality(40)/discogs-images/R-7702541-1447039488-8054.jpeg.jpg)