Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai buvo super toks pabėgimas, o ryte kaip faina buvo, nubundi ir nereikia lėkt pas vaiką 😊

Pasivoliojau, knygą pusvalandį paskaičiau, nuėjau į dušą...žodžiu kaip žmogus. Ramiai, be streso. Nu pasaka.

Bet jau vėl namuose  :bijau2: žorikėlis pirmą guzą su mėlyne kaktoj įsitaisė. Bet jau kai grįžus buvau. Tik nuėjau į wc ir toks bum, grynai į stalą. Nu ir riksmas.... nemalonu. Nu bet ką... neužauga be mėlynių.

Žorikeliui tuoj metai. Gal jau isikabindama vaiksto? 

Atsakyti

Žorikeliui tuoj metai. Gal jau isikabindama vaiksto? 

Nu dar nelabai. Na kelis žingsneliu įsikabinus į rankas ar palei sofą ar staliuką. Į lovą moka pati įsiropšti. Gaila, kad išlipti tai nemoka 😆

Atsakyti

Mano tai abu 1 metu vieno menesio pradejo eiti. Kadangi nesliauziojo nei vienas, tai atemiau vaikstyne, pastaciau, nu ir kur dings, vaiksciojo isikabine :D. As tai tokia negailestinga buvau motka, atejo laikas eit, tai prasom, malonekit :B​ 

Atsakyti

Ai ir mb nėra jau toooks misteris tobulybė 🤭😬 jis tik pasiūlė išvažiuot į viešbutį, bet pati viską susiorganizavau.

Atsakyti

Aš tai labai gailestinga buvau ir esu.pildau visas užgaidas,(kiek galiu)lepinu visaip kaip.bet jos tai vertina.lyg ir 😀

Dėl tų kailiukų.nežinau kas buvo 71,bet dar 94_95,kai pirmą kart susirūpinau kailiukais,mane mama barė ir gąsdino,kad to daryt negalima,nes užaugs  gaurai siaubingo baisumo.

Aš nepaklausiau ,aišku.bet nerimavau kas dabar bus ir laukiau kada jau virsiu gauruotu monstru.

Atsakyti

Ai ir mb nėra jau toooks misteris tobulybė 🤭😬 jis tik pasiūlė išvažiuot į viešbutį, bet pati viską susiorganizavau.

O tai cia daug pastangu reik, kad viesbuti uzsisakyt? 

Atsakyti

Nu dar nelabai. Na kelis žingsneliu įsikabinus į rankas ar palei sofą ar staliuką. Į lovą moka pati įsiropšti. Gaila, kad išlipti tai nemoka 😆

Mokinkit. Jie labai greit pagauna kaip

Atsakyti

Tas laikas vaikui pradeti vaikscioti labai individualus,  maniskis 13 menesiu pradejo bandyti vaikscioti.  Is pradziu netvirtai,  rodos, nenoriai, o viena diena atsistojo ir nuejo pasvirduliuodamas. Ir su ropojimu buvo baigta. :)

Atsakyti

Ateis laikas ir nueis.kaip visi pasaulio vaikai.

Atsakyti

Tobulybiu ir nereikia, jie neegzistuoja. :D

Atsakyti

Pirmą kart nusiskutau kojas su tėvo peiliuku.ten toks kažkoks keičiams buvo.kažką reikėdavo atsukt ir pakeist.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 sausio 2021 - 13:14

Pirmą kart nusiskutau kojas su tėvo peiliuku.ten toks kažkoks keičiams buvo.kažką reikėdavo atsukt ir pakeist.

As su vyro. Susipjausciau padoriai :D​ 

Atsakyti