Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai cia daug pastangu reik, kad viesbuti uzsisakyt? 

Tiesiog gal kitos įsivaizdavo, kad čia man kažkokia kaip dovana, siurprizas ar pan., meilės išraiška. Bet toli gražu čia iki to. Kai dvi dienas prablioviau, tai pasiūlė išvažiuot pailsėt. Dėl to netapo jis kažkokiu super didvyriu 🙄

Atsakyti

Dar buvo būdas su pemza.kažkokia.mada buvo jas turėt.nežinau ką su jom darydavo tėvai,bet kažkas mane pamokino,kad reik trint kojas ir nusipešt plaukus, jau kai užsidarydvau vonioj,tai ilgam.😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 sausio 2021 - 13:19

Pirmą kart nusiskutau kojas su tėvo peiliuku.ten toks kažkoks keičiams buvo.kažką reikėdavo atsukt ir pakeist.

O tai kiek tu plaukų ant tų kojų turi? Ar čia apie praeitį rašai?

Atsakyti

Madam pareis veliau, 24 Sau 2021 - 13:22, parašė: O tai kiek tu plaukų ant tų kojų turi? Ar čia apie praeitį rašai?
Praeitį .negi dabar varysiu tėvo peiliukų ieškot.apie paauglystę😀
Atsakyti

Tiesiog gal kitos įsivaizdavo, kad čia man kažkokia kaip dovana, siurprizas ar pan., meilės išraiška. Bet toli gražu čia iki to. Kai dvi dienas prablioviau, tai pasiūlė išvažiuot pailsėt. Dėl to netapo jis kažkokiu super didvyriu 🙄

Nu blin, kad dvi dienas prabliaut del nieko, tai jau reik visai be nervu but...  :unsure:​ 

Atsakyti

Ojeiiii

Atsakyti

Nu blin, kad dvi dienas prabliaut del nieko, tai jau reik visai be nervu but...  :unsure:​ 

Tai vadinas reik kažką bandyt daryt kitaip.

Mona, o esi bandžius tiesiog pasiimt vyno, vaiką tėčiui ir bent 2 val vonioj pagulėt muziką pasikeidus arba juis porai val su vežimu laukan. 

Atsakyti

Tai vadinas reik kažką bandyt daryt kitaip.

Mona, o esi bandžius tiesiog pasiimt vyno, vaiką tėčiui ir bent 2 val vonioj pagulėt muziką pasikeidus arba juis porai val su vežimu laukan. 

Nepadeda. Nes vis tiek girdžiu kaip ji zyzia, jei esu namuose. Negaliu atsipalaiduoti niekaip. Padeda tik kai esu atskirai nuo jų, tada kažkiek pailsiu. 

Pavasarį bus geriau, kai bus šviesu, šilčiau, tai mb galės ir po darbo su ja su vežimu išeit ar pan. Dabar tai ką, grįžta tamsoj, kur jau ten eisi su tuo vežimu. 

Ir šiaip tikiuosi atlaisvės tas karantinas ir bus geriau, nes dabar net savaitgalį aš tiesiog neturiu kur išeiti nuo jų. 

Atsakyti

Kažkodėl manau,kas Mona tai sau gali leist😀

Bet ,matyt reikia visiško atsiribojimo,žinojimo,kad užmigs ir atsikels ,kai bus laikas,o ne nuo verksmo,kad niekas už durų nesikrapštys ir matyt tos dvi valandos lauke,nėra visiškas atsijungimas ir poilsis.

Atsakyti

O ,teisingai atspėjau.😀

Nirs čia ir taip aišku buvo,nemanau ,kas ji negali sau leist išsimaudyt.😀

Atsakyti

Tiesiog reikia pabūti psichologiškai nepasiekiamai nors dieną. Tame pačiame bute- ta pati rutina, kaip įmanoma atsiriboti? 

Plūduriuok nors nuosavam baseine, bet viskas čia pat, už durų.

Jau kaip suprantu moną, net sveikinu su tokiu sprendimu. Reikia kartas nuo karto.

Atsakyti

Dariau tom yum sriubą iš lašišos su krevetėm, tai net antram aukšte girdžiu šaukštų skambėjimą. :D​ 

Atsakyti