*** Sėlija, 24 Sau 2021 - 19:44, parašė: Senatvej reik i seneliu namus eit. O kol judi, tai daugiabutis yr smertis.Jo.mano mama ruošiasi kažkada į pensiją.todėl jai smertis bus bute.
Mirė mano kolega.
Nuo koronos? Jo...
*** Sėlija, 24 Sau 2021 - 20:11, parašė: Nuo koronos? Jo...Nuo coronos.
Mirė mano kolega.
Nuo coronos? Baisu.
nesuprantu aš mirtingumo didėjimo palyginus su atvejų skaičium. Visokių minčių kyla.
Pinotija, 24 Sau 2021 - 20:13, parašė: Nuo coronos? Baisu. nesuprantu aš mirtingumo didėjimo palyginus su atvejų skaičium. Visokių minčių kyla.Kokių?
Taigi sakei, Madam, kad isnuomavai. Zmonems su suniuku.
Ten dvi dalys namo.
Mirė mano kolega.
Ojėzus...Čia tas, kur sirgo?
Kokių?
Sveikatos sistemos nepajėgumas. Ar nepriežiūra patekus į ligonines dėl kažkokių priežasčių, darbuotojų ar aparatų trūkumas. Vieni, prabuvę ligoninėje, medikams dėkoja, kiti- košmarus pasakoja.
Kiti galbūt nespėja pagalbos gauti.
Nežinau, čia tik mintys, kas ten gali žinoti?
Ai, galvoju, mes čia susipešam, apsižodžiuojam...Kokie niekai. Moterys, saugokit save ir likit sveikos, nes bet kurios iš jūsų praradimas būtų skaudus.
Koki loterijos bilieta istrauki, taip gyveni, taip sergi, taip mirsti arba isgyveni.
Koki loterijos bilieta istrauki, taip gyveni, taip sergi, taip mirsti arba isgyveni.
Negalėčiau gyvenimų vadint loterijos bilietais.
Sveikatos sistemos nepajėgumas. Ar nepriežiūra patekus į ligonines dėl kažkokių priežasčių, darbuotojų ar aparatų trūkumas. Vieni, prabuvę ligoninėje, medikams dėkoja, kiti- košmarus pasakoja.
Kiti galbūt nespėja pagalbos gauti.
Nežinau, čia tik mintys, kas ten gali žinoti?
Aš tai manau, kad dabar miršta juk tie žmonės, kurie susirgo, kai buvo 4 tūkst. per parą. Iš to piko susirgimų, tie kurie neišsikapstė, dabar ir išeina.