Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Negalėčiau gyvenimų vadint loterijos bilietais.

Pilnai. 

Pradedant nuo to, koks gimsti ir kokioj seimoj, baigiant tuo, koks gydytojas ir kokia koja is lovos islipes ateis prie taves tavo galima mirties diena. 

Atsakyti

Aš tai manau, kad dabar miršta juk tie žmonės, kurie susirgo, kai buvo 4 tūkst. per parą. Iš to piko susirgimų, tie kurie neišsikapstė, dabar ir išeina. 

Gali būti. Šiaip logiška.

Atsakyti

Pilnai. 

Pradedant nuo to, koks gimsti ir kokioj seimoj, baigiant tuo, koks gydytojas ir kokia koja is lovos islipes ateis prie taves tavo galima mirties diena. 

O tarp gimimo ir mirties, tas laikotarpis, kai žmogus kažką gyvenime veikia, irgi loterija? Paties žmogaus sprendimų ir pasirinkimų nėra?

Netikiu aš ta loterijos teorija. Nes yra daug paties žmogaus pasirinkimo variantų, kurie nulems kaip žmogus mirs. Pavojingi užsiėmimai, netinkamas gyvenimo būdas ir t.t.

Jei tikėt loterija, tai nebereikia stengtis dėl nieko, vis tiek nuo tavęs, taip išeina, niekas nepriklauso..

Atsakyti

O tarp gimimo ir mirties, tas laikotarpis, kai žmogus kažką gyvenime veikia, irgi loterija? Paties žmogaus sprendimų ir pasirinkimų nėra?

Netikiu aš ta loterijos teorija. Nes yra daug paties žmogaus pasirinkimo variantų, kurie nulems kaip žmogus mirs. Pavojingi užsiėmimai, netinkamas gyvenimo būdas ir t.t.

Jei tikėt loterija, tai nebereikia stengtis dėl nieko, vis tiek nuo tavęs, taip išeina, niekas nepriklauso..

Tame tarpe pilna loteriju. Zmogus laviruoja tarp ju, daro pasirinkimus, bet ir vel, ir vel loterija. Amzinas laviravimas tarp istrauktu bilietu. 

Atsakyti

Tame tarpe pilna loteriju. Zmogus laviruoja tarp ju, daro pasirinkimus, bet ir vel, ir vel loterija. Amzinas laviravimas tarp istrauktu bilietu. 

Tu kažkokia fatalistė. :)​ 

Atsakyti

Tu kažkokia fatalistė. :)​ 

Beveik. 

Visas gyvenimas yra kova su aplinkybemis ir atsitiktinumais. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 24, 23:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72771385" data-time="1611523405"><div><p>Tu kažkokia fatalistė. smile.gif​ </p></div></blockquote><p>Beveik. </p><p>Visas gyvenimas yra kova su aplinkybemis ir atsitiktinumais. </p>

Aš tai sakau, kad gimstame su instaliuota programa, kurioje viskas sudėliota. Arba nulemta. Ne veltui pasakymas "kam skirta nuskęsti, nežus per avariją" - nu, ne taip, bet kažkaip, mintis ta pati. Kartais išsikapsto beviltiški ligoniai. Kartais jaunas ir buvęs sveikas kaip ridikas - bumbt ir nėra. Vienas neišsiblaivo, rūko ir valgo, ką turi ar visai nevalgo - gyvena ilgus metus. Kitas sveikuolis - bumbt ir koks vėžiukas jaunystėj. Manau, kad viskas vyksta taip, kaip ir turi vykti.
Atsakyti

Tai va. Gal tie musu pasirinkimai visai ne pasirinkimai, o is anksto nuspresti ejimai. 

O jei ir pasirenkam, tai velgi tai priklauso nuo aplinkybiu, kaip pasirenkam. Ar kas patare, ar buvau adekvacioj psichinej busenoj, kai rinkausi, ar tuo metu buvo trukdziu taip, ar kitaip pasirinkti. Ar gimei ryztingo charakterio, ar turi palaikyma ir t. t. 

Atsakyti

Nemanau taip, kaip Sėlija. Kažkas iš mūsų turi 3 vaikus, kažkas 1. Tai čia irgi loterija, ar mąstymas ir planavimas? Kažkas dirbt sąmoningai neina, kažkam pripūstos lūpos gražu. Ir tai nėra loterija (durni mano palyginimai), bet žmogaus mąstymo pasėkmė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 25 sausio 2021 - 09:19

Nemanau taip, kaip Sėlija. Kažkas iš mūsų turi 3 vaikus, kažkas 1. Tai čia irgi loterija, ar mąstymas ir planavimas? Kažkas dirbt sąmoningai neina, kažkam pripūstos lūpos gražu. Ir tai nėra loterija (durni mano palyginimai), bet žmogaus mąstymo pasėkmė.

Vienam pasirinkimas, kitam nulemta tie vaikai.

Atsakyti

O Rialina, šiaip, gerai pasakė. Kai gyvenau pas mamą, buvo tokia kaimynė. Inteligentiška....Rūkė kaip garvežys, gėrė kaip trys vyrai ir sulaukė 100metų.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 01 25, 09:19)
<p>Nemanau taip, kaip Sėlija. Kažkas iš mūsų turi 3 vaikus, kažkas 1. Tai čia irgi loterija, ar mąstymas ir planavimas? Kažkas dirbt sąmoningai neina, kažkam pripūstos lūpos gražu. Ir tai nėra loterija (durni mano palyginimai), bet žmogaus mąstymo pasėkmė.</p>

labai jau mes tą mąstymą galim pasirinkt? Mąstymas irgi programos dalis.
Atsakyti