Perdaug gyvenime nutinka keistu ir nepaaiskinamu dalyku, kad tiket, kad tu pats savo likimo kalvis. Greiciau pameistrys tik.
Bet va kodel ne dainuot, o sportuot? Va ir nulemtas galbut pasirinkimas.
O jei tevai butu labai skatine dainuot, butum dainininke.Bet nesikiso. Nu va.
tai butu kisesi, buciau dainininke..vel sakytumet - likimas
Nu cia tik poziurio klausimas.
Nu va po skyrybu mano visi buvo labai nustebe, kad negrizau pas mama gyventi. Ir daug paprasciau, ir lengviau but buve. Nu buciau grizus, butu mano gyvenimas visai kitaip susiklostes.
Kodel negrizau? Nes taip susisviete. Nes buvau drasi,neitiketinai pasitikinti savo jegom. Kodel? Nes i teva charakteriu atsigimiau.
O tevo nepasirinkau.
tai butu kisesi, buciau dainininke..vel sakytumet - likimas
Nu cia tik poziurio klausimas.
Tai va ir sakom, kad tevu nepasirinksi. Jie daug itakoja is tikro.
Nu tai genetika, auklejimas, pavyzdys..nu ne likimas... Zodziu nesutarsim vis tiek ![]()
Tai va,bitent
Arba genetika.
Arba loterija.
Arba likimas.
Bet kokiu atveju esi tas kas esi.
Perdaug gyvenime nutinka keistu ir nepaaiskinamu dalyku, kad tiket, kad tu pats savo likimo kalvis. Greiciau pameistrys tik.
Rimtai....? o aš tai manau, kad esam kalviai.
Nu va po skyrybu mano visi buvo labai nustebe, kad negrizau pas mama gyventi. Ir daug paprasciau, ir lengviau but buve. Nu buciau grizus, butu mano gyvenimas visai kitaip susiklostes.
Kodel negrizau? Nes taip susisviete. Nes buvau drasi,neitiketinai pasitikinti savo jegom. Kodel? Nes i teva charakteriu atsigimiau.
O tevo nepasirinkau.
Nu, bet kalei tą savo gyvenimo kelią...
Oi.
Jei būtumėm kalviai.tai ir būtumėm visi vienodai protingi ir t.t.tai ir išskaltumėm ką pageidaujam.
Fėja*, 25 Sau 2021 - 13:45, parašė: Nu, bet kalei tą savo gyvenimo kelią...Nu tai or rašo,būtų atsigimus į kokią bobutę ,gal ir sedėtų dabar su mama.
Oi.
Jei būtumėm kalviai.tai ir būtumėm visi vienodai protingi ir t.t.tai ir išskaltumėm ką pageidaujam.
Nu ne..vienas patinges..kitas ars kaip jautis..ir abu tures ta pati? Tikrai ne.
Nu, bet kalei tą savo gyvenimo kelią...
Kaliau, bet galejau kalti ir kitaip. Kodel rinkausi sunkiau? Nes norejau sau ir kitiems parodyt, kad skyrybos manes i autsaiderius nepastate.
Kodel kazkam kazka irodinejau? Nes tokia esu. Tuo tarpu dauguma butu pasirinkusios daug minkstesni nusileidima.