Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia pas tave, Pinot, marksistinio lenininstinio auklejimo atspindziai :D.

As tai net tikinciu tevu neturejau. 

Ei jau. Manęs marksistiškai neauklėjo. Tėvai manęs auklėti neturėjo laiko. Užtai turėjau močiutę, kurios sesuo buvo vienuolė. Na, tai įsivaizduok. O senelio brolis buvo kunigas. Tokia buvo visa šeima.

Aš pati kąžką supratau per gyvenimą.

Tiesa, neneigiu, kad nesam likimo kalviai 100 proc. Ir tikiu, kad yra kažkas, kas nulemia, ir kad yra keistų dalykų ant svieto.

Kad ir mano susitikimas su mb. Niekaip nepaaiškinsi atsitiktinumu. :)​ 

Atsakyti

Netikiu jokių loterijų bilietais. Nusikalam savo gyvenimus pačios. Aš, kaip norėjau, kad įvyktų, taip ir padariau, beigi bilieto nepirkau.

Atsakyti

*** Sėlija, 25 Sau 2021 - 13:30, parašė: Bet va kodel ne dainuot, o sportuot? Va ir nulemtas galbut pasirinkimas. O jei tevai butu labai skatine dainuot, butum dainininke.Bet nesikiso. Nu va.
Mane tai labai skatino sportuot,mano tėvams idealas buvo Dalia Kutkaitė,bet netapau aš ja.pritrūko ir talento ir charakterio ir iš vis, visi kiemė žaidė,o aš devynmetė su lankais ir kaspinai troliku į Antakalnį vos ne kasdien.
Atsakyti

Nu tai or rašo,būtų atsigimus į kokią bobutę ,gal ir sedėtų dabar su mama.

Nu taip, gi brolis pas mama iki virs 40 tupejo. Silta, patogu. 

Atsakyti

Perdaug gyvenime nutinka keistu ir nepaaiskinamu dalyku, kad tiket, kad tu pats savo likimo kalvis. Greiciau pameistrys tik. 

Va su šituo teiginiu tai sutinku.

Atsakyti

Netikiu jokių loterijų bilietais. Nusikalam savo gyvenimus pačios. Aš, kaip norėjau, kad įvyktų, taip ir padariau, beigi bilieto nepirkau.

Tikrai ne visko savo gyvenime norejai, kad ivyktu. 

Atsakyti

Ei jau. Manęs marksistiškai neauklėjo. Tėvai manęs auklėti neturėjo laiko. Užtai turėjau močiutę, kurios sesuo buvo vienuolė. Na, tai įsivaizduok. O senelio brolis buvo kunigas. Tokia buvo visa šeima.

Aš pati kąžką supratau per gyvenimą.

Tiesa, neneigiu, kad nesam likimo kalviai 100 proc. Ir tikiu, kad yra kažkas, kas nulemia, ir kad yra keistų dalykų ant svieto.

Kad ir mano susitikimas su mb. Niekaip nepaaiškinsi atsitiktinumu. :)​ 

Nu apie mano susitikima su mb tai zinai.. ciudai. 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 25 Sau 2021 - 13:59, parašė: Netikiu jokių loterijų bilietais. Nusikalam savo gyvenimus pačios. Aš, kaip norėjau, kad įvyktų, taip ir padariau, beigi bilieto nepirkau.
Tai tik todėl,kad susiklostė viskas tinkamai.jei tau tinka tavo gyvenimas.būna ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 sausio 2021 - 14:07

Nu apie mano susitikima su mb tai zinai.. ciudai. 

Nu aš tai nežinau apie tavo, aš žinau apie savo.

Pas mane neįmanoma paaiškinti atsitiktinumu, iki šiol juk niekas netiki.

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 01 25, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72771590" data-time="1611575715"><div><p>Oi.</p><p>Jei būtumėm kalviai.tai ir būtumėm visi vienodai protingi ir t.t.tai ir išskaltumėm ką pageidaujam.</p></div></blockquote><p>Nu ne..vienas patinges..kitas ars kaip jautis..ir abu tures ta pati? Tikrai ne.</p>

Labai daug pavyzdžių, kad patingėjęs turės daugiau, nei ardamas nuo ryto iki vakaro ir likdamas tik vargo pisuokliu.
Atsakyti

Labai daug pavyzdžių, kad patingėjęs turės daugiau, nei ardamas nuo ryto iki vakaro ir likdamas tik vargo pisuokliu.

reiskia jam tiek uztenka...arba nera ryzto keist kazka...jau tikrai ne likimo nulemta but nabagu :) Nu bet cia nesutarsim vis tiek...

Atsakyti

Tai.tas ryžtas irgi savybė.arba turi ją arba ne.

Atsakyti