Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne. Intravertais negimstama, o tampama. Čia anksti labai. Tai įrodyta. Kas yra iš prigimties, tai žmogaus temperamentas.

Kas irodyta, ka tu cia suoki nesamones. Nu tai temperamentas ir salygoja tai. Ar matei  kada melancholika, megstanti zmones ir balius? 

Atsakyti

Amadeja tai pas mus mokslinyke visu galu, zino, kas kur  irodyta, visus mokslinius straipsnius perskaicius, oi negaliu. Pateik saltinius.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Fėja*, 25 Sau 2021 - 15:47, parašė: Niekaip negalim iškalti, kaip norėtume, nes neduota tam tikrų savybių pvz. Ne vienodai veržlūs, stiprūs, jautrūs ir ttt
Tai būrent,todėl gaunasi kas gaunasi.
Atsakyti

Kas irodyta, ka tu cia suoki nesamones. Nu tai temperamentas ir salygoja tai. Ar matei  kada melancholika, megstanti zmones ir balius? 
Iš dalies prigimtinės savybės gali nulemti temperamentą, bet aplinka gali pakeusti jį.  O pats žmogus vėliau gali išsiugdyti ko jam reik gyvenime :)

Na, aš tuo domėjausi. O kristij labai taikliai šįsyk rašo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 sausio 2021 - 16:34

Na Seli, tu atvirkstiniu saltiniu irgi nepateiksi... :)

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=HYKxKbNKcYU

Atsakyti

Siaip jau, as ne domejausi, o studijavau psichologija. Du kartus. Tai tavo domejimosi  duomenys  neitikina. O ir kaimo Jurgiui aisku, kad is kruvos vaiku visi skirtingi auga.

Intemoros trys mergos. Viena surugele. Tai sakai, kad Intemora ja suraugino? O mazoji vat irgi mokytis del kazko, ai, gal del blogos  tevu itakos nenori? Nors pirmos dvi mokesi pacios, nevaromos? Veju vejus sneki. Net dvieju menesiu suniukai pas veiseja visi skirtingi Vienas ramus, tylus, kitas puola visiems i glebi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 sausio 2021 - 17:51

Na Seli, tu atvirkstiniu saltiniu irgi nepateiksi... :)

As visazinio tonu ir neaiskinu, kaip Amadeja. 

Atsakyti

Nieko gero. 

Atsakyti

Nea. Provincijoj kitaip. Aprasys, tada atnes i mamos klinika. 

Nu, aišku. Svarbu jai viskas gerai būtų. Mano atsistatymas gali trukt apie metus, jei nelieps ryt operuotis.

Atsakyti

A man nieko, smagu uz jaunus aktyvius zmones. 

Atsakyti

Aš negirdžiu melodijos.girdžiu griežia, ir būgnus ar ką ten girdžiu,o melodijos negirdžiu.puikiai suprantu,kad profesionalu ,talentinga, o vat muzikos negirdžiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 sausio 2021 - 18:10