Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sėlija, ar tavo mama užsiregistravo į eilę skiepams, kai bus vakcina?

Registruojami pas mus 65+. Mes šiandien savo du užregistravom. Tai, kai ateis eilė, skambins ir paskirs laiką. Tik nežinau, ar visose savivaldybėse tokia pat tvarka.

Ir nežinau, ar ilgai jiems reikės laukti. :)​ 

Atsakyti

Matai, vis dėlto "genai", tai reiškia, iš anksto įdėta. O kaip tada su ta loterija?

Nu tai loterija gimt tokioj seimoj, kur yra toks geno nesejas. Galejau gimti seimoj, katrie tykus ramus. 

O ir dar paveldet ta gena reik. 

Atsakyti

Sėlija, ar tavo mama užsiregistravo į eilę skiepams, kai bus vakcina?

Registruojami pas mus 65+. Mes šiandien savo du užregistravom. Tai, kai ateis eilė, skambins ir paskirs laiką. Tik nežinau, ar visose savivaldybėse tokia pat tvarka.

Ir nežinau, ar ilgai jiems reikės laukti. :)​ 

Ne. Kaip tik siandien pas daktare buvo, nes riesa susilauze, ar susiskalde, rentgena dare. Nieko nesake del skiepu. 

Atsakyti

Ne. Kaip tik siandien pas daktare buvo, nes riesa susilauze, ar susiskalde, rentgena dare. Nieko nesake del skiepu. 

Siaubas, tikiuosi nesusilaužė ir nesusiskaldė. Aš jau penktadienį atbuvau traumpunkte, ryt vėl varau.

Atsakyti

Oi.

Jei būtumėm kalviai.tai ir būtumėm visi vienodai protingi ir t.t.tai ir išskaltumėm ką pageidaujam.

Niekaip negalim iškalti, kaip norėtume, nes neduota tam tikrų savybių pvz. Ne vienodai veržlūs, stiprūs, jautrūs ir ttt

Atsakyti

Siaubas, tikiuosi nesusilaužė ir nesusiskaldė. Aš jau penktadienį atbuvau traumpunkte, ryt vėl varau.

Ryt bus atsakymas. Tikiuosi. Suo timptelejo, paslydo. Nors su antbaciais buvo. 

Atsakyti

Ei jau. Manęs marksistiškai neauklėjo. Tėvai manęs auklėti neturėjo laiko. Užtai turėjau močiutę, kurios sesuo buvo vienuolė. Na, tai įsivaizduok. O senelio brolis buvo kunigas. Tokia buvo visa šeima.

Aš pati kąžką supratau per gyvenimą.

Tiesa, neneigiu, kad nesam likimo kalviai 100 proc. Ir tikiu, kad yra kažkas, kas nulemia, ir kad yra keistų dalykų ant svieto.

Kad ir mano susitikimas su mb. Niekaip nepaaiškinsi atsitiktinumu. :)​ 

O mano grynai atsitiktinumas

Atsakyti

Nejuokink. Gimsta vaikai drovus, intravertai is prigimties. Jau vaiku darzely jie ziauriai skiriasi. 

Ne. Intravertais negimstama, o tampama. Čia anksti labai. Tai įrodyta. Kas yra iš prigimties, tai žmogaus temperamentas.

Atsakyti

Ryt bus atsakymas. Tikiuosi. Suo timptelejo, paslydo. Nors su antbaciais buvo. 

Palauk, koks rytoj? Rentgeno atsakymas per 2 minutes būna, penktadienį šviečiausi.

Atsakyti

Pas mus darbe šnd sąrašus darė, kas skiepysis. Tai sakyčiau 50×50. Daug kas nesiskiepins.... :hmm:​ 

Atsakyti

Kristij, jeigu imt mano auklejima, tai turejau buti baisiai nusivertinanti, nepasitikinti ir be jokios saviveetes. Taip mane auklejo. Bet genai nugalejo. 

Tos savyvės, kurias turi gimdamad, plius auklėjimas ir sudaro tą derinį kas gaunasi. Realiai kūdikiai bando ir pasilieka kas suveikia, kas padeda tikslą pasiekt. 

Atsakyti

Palauk, koks rytoj? Rentgeno atsakymas per 2 minutes būna, penktadienį šviečiausi.

Nea. Provincijoj kitaip. Aprasys, tada atnes i mamos klinika. 

Atsakyti