Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš negirdžiu melodijos.girdžiu griežia, ir būgnus ar ką ten girdžiu,o melodijos negirdžiu.puikiai suprantu,kad profesionalu ,talentinga, o vat muzikos negirdžiu.

As girdziu, ypac priedaini :D fanai jau ir soki ismoko,  ne tik smuikais grajina,  dar gitara brazdina beigi skrabalais. Nesnaudzia jaunimelis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 25 sausio 2021 - 18:16

Aš negirdžiu melodijos.girdžiu griežia, ir būgnus ar ką ten girdžiu,o melodijos negirdžiu.puikiai suprantu,kad profesionalu ,talentinga, o vat muzikos negirdžiu.

Butent. Nepernesu nemelodingos muzikos. Man tai tik triuksmas. 

Amadejai, is delfiniu saltiniu.Pradejau 'dometis".

https://manogyvenima...uo-ekstravertu/

Atsakyti

Seli, aš nesiginčyju. Tiesiog vienoj aplinkoj gimęs identiškas vaikas užaugs vienoks, kitoj kitoks. 

Bet aš neteigiu, kad toj pat aplinkoj augdami skirtingi vaikai taps vienodais 😃

Atsakyti

Aplinka nepadarys ekstraverto intravertu ir atvirksciai. Niekaip.

Atsakyti

Aplinka nepadarys ekstraverto intravertu ir atvirksciai. Niekaip.

Na, tai retai būna gi visiškų ekstravertų ar intravertų. Labai retas atvejis. Paprastai būna po kažkiek procentų. Ir testai nuststinėja labiau pagal elgesį, kas patinka, o elgesys yra išmoktas dalykas, ne įgimtas. Ir net pats žmogus gali išmokti ekstravertu būti ar intravertu (ar tiksliau elgtis kaip ekstravertas ar intravertas kai jam to reikia ir jaustis gerai). Nežinau tik kaip ten tada kas su smegenimis vyksta  :D 

Atsakyti

Amadėja,kai tave skaitau tai tu pateiki savo skaitymus,domėjimąsį kaip neginčytiną faktą.

Lyg būtum mokslų daktarė vienos ar kitos nagrinėjamos srtities.nu taip skaitos man.

Atsakyti

Na, tai retai būna gi visiškų ekstravertų ar intravertų. Labai retas atvejis. Paprastai būna po kažkiek procentų. Ir testai nuststinėja labiau pagal elgesį, kas patinka, o elgesys yra išmoktas dalykas, ne įgimtas. Ir net pats žmogus gali išmokti ekstravertu būti ar intravertu (ar tiksliau elgtis kaip ekstravertas ar intravertas kai jam to reikia ir jaustis gerai). Nežinau tik kaip ten tada kas su smegenimis vyksta  :D
Nemaisyk. Nera temperamento tipu grynu. O ekstravertai ir intravertai yra dvi ir tik dvi konkrecios linijos. Intravertas gali suvaidinti ekstraverta trumpam ir apsimestinai bendrauti. Bet ji tai vargins. Tai ne jo.  As esu gryna ekstraverte. Visada megau zmones, buvima bury, nebijau scenos. Su amzium tiesiog vertinu kitus dalykus ir nereikia tiek bendravimo.  Bet duok man gera kompanija, tai pliurpsiu neuzsiciaupdama ir spirgesiu kedej. Tai nesikeicia. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 sausio 2021 - 19:51

Žinokit tingiu aiškintid ar ką įrodinėt. Nu gal 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 sausio 2021 - 20:11

As   intraverte, bet turiu ir ekstravertams budingu bruozu.    Galiu laisvai uzti , plepeti kompanijoje , bet ta kompanija turi buti man tinkama, as turiu joje jaustis kaip zuvis vandeny.  O galiu ir uzsiverti, atsitraukti, viska stebeti tarsi . is salies, jei tai men neidomu, Kita vertus, ne is karto prisileidziu nepazistamus zmones, as turiu juos patyrineti, priimti arba nepriimti. Jaunysteje apskritai buvau tauskale ir pokstininke, db jau gerokai ramesne tapau. 100 procentinis ekstravertas ar intravertas netoks ir daznas reiskinys, dazniausia turime abieju bruozu, tik vienas ju dominuojantis.

Atsakyti

Nemaisyk. Nera temperamento tipu grynu. O ekstravertai ir intravertai yra dvi ir tik dvi konkrecios linijos. Intravertas gali suvaidinti ekstraverta trumpam ir apsimestinai bendrauti. Bet ji tai vargins. Tai ne jo.  As esu gryna ekstraverte. Visada megau zmones, buvima bury, nebijau scenos. Su amzium tiesiog vertinu kitus dalykus ir nereikia tiek bendravimo.  Bet duok man gera kompanija, tai pliurpsiu neuzsiciaupdama ir spirgesiu kedej. Tai nesikeicia. 

yra du asmenybiu tipai - intravertas ir ekstravertas ir keturi temperamentu, charakteriu tipai  :  cholerikas, sangvinikas, flegmatikas ir melancholikas.  As choleriskas melancholikas, tarpais  sangvinikas.

Atsakyti

As   intraverte, bet turiu ir ekstravertams budingu bruozu.    Galiu laisvai uzti , plepeti kompanijoje , bet ta kompanija turi buti man tinkama, as turiu joje jaustis kaip zuvis vandeny.  O galiu ir uzsiverti, atsitraukti, viska stebeti tarsi . is salies, jei tai men neidomu, Kita vertus, ne is karto prisileidziu nepazistamus zmones, as turiu juos patyrineti, priimti arba nepriimti. Jaunysteje apskritai buvau tauskale ir pokstininke, db jau gerokai ramesne tapau. 100 procentinis ekstravertas ar intravertas netoks ir daznas reiskinys, dazniausia turime abieju bruozu, tik vienas ju dominuojantis.

Būna, kurie maždaug 50/50. Net yra pavadinimas jiems: ambivertai.

Aš mokykloj  buvau visiška intravertė, o dabar nepasakyčiau to apie save. Man reik žmonių.

Atsakyti

savaitė, 25 Sau 2021 - 20:12, parašė: yra du asmenybiu tipai - intravertas ir ekstravertas ir keturi temperamentu, charakteriu tipai : cholerikas, sangvinikas, flegmatikas ir melancholikas. As choleriskas melancholikas, tarpais sangvinikas.

Kažkada dariausi testą_choleriška melancholikė esu.🙂

Atsakyti