Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Internetas dingo,nežinaukaip mes ryt dirbsim.gal sniegas kokį kabelį prislėgė.🤦‍♀️

pats Dievas tau iseigine siuncia :D​ 

Atsakyti

Dievas persigalvojo_atsirado.

Atsakyti

Sninga 🤣🤣🤣

Atsakyti

Man nusprende atimti. Nakti buvo, ryte nebera. Kazkaip reikes iki darbo nuvykti, nes darbeliu yra.

Miego noriu, nuo vakaryksciu sniego darbu visa kuna skauda. Dzieve  dxieve...

Atsakyti

Pas mus tai taip negrazu, zeme juoda, pazliugus. Laukiu sniego. 

Atsakyti

Pas mus tai taip negrazu, zeme juoda, pazliugus. Laukiu sniego. 

Pas mus sniego iki kelių 😊 vaizdai kaip iš atvirukų (nors augalams tai biški per daug, pora medžių išlūžo kieme, o apie krūmus net nekalbu).

O Mona kaip juokingai striksi per pusnis, kaip kiškis 😀

Atsakyti

Pas mus sniego iki kelių 😊 vaizdai kaip iš atvirukų (nors augalams tai biški per daug, pora medžių išlūžo kieme, o apie krūmus net nekalbu).

O Mona kaip juokingai striksi per pusnis, kaip kiškis 😀

Mūsų šuo paskęsta sniege iki kaklo bešuoliuodamas, o kartą ir suvisai prasmego. Ieškojo vietos reialams atlikti ir pataikė į kažkokį griovį. Šuniui tai nejuokinga, bet aš lūžau.. :D​ 

Atsakyti

Žodžiu, antrą dieną sėdžiu namie. Sniegas nesiliauja. Kaimynė, mačiau, visureigį įvarė į griovį. 

Sniego pripustyta beveik iki pusės vitrininių langų, tokie kalnai. Kažkoks nerealus pasaulis.

Atsakyti

Filmuokit, fotografuokit, nedejavusios. Retai tokiu ziemu bepasitaiko. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 27, 11:51)
<p>Filmuokit, fotografuokit, nedejavusios. Retai tokiu ziemu bepasitaiko. </p>

Jo, gaila nenufotkinau, ryte kieme tokios pusnys supustytos..kaip kokia uzsalus banga. Net nemoku papasakot. Lipau per virsu, kad nesugadint grozio biggrin.gif
Atsakyti

Aš buvau paukščiams pirkt maisto, apkabinau krūmus

Atsakyti

Jo, gaila nenufotkinau, ryte kieme tokios pusnys supustytos..kaip kokia uzsalus banga. Net nemoku papasakot. Lipau per virsu, kad nesugadint grozio biggrin.gif

nu, o kaime isivaizduok, koks grazumas.. 

Atsakyti