Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Perdaug sniego. Medžiai lūžta. Net į mišką negalima eit. Mašinos nepravažiuoja, avarijų n, traumų n, elektros pas daug ką nėra...

Perdaug ...šis grožis pasekmių turi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 12:20

Paryčiais šals, sukietės sniegas, neišvažiuos žmonės iš aikštelių, o ir nukast bus reikalų....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 12:30

Grazu ten, kur musu nera. :B   Tikrai "grazu" - medziai virsta, zaloja zmones ir masinas, slidu, neisvaziuojama.  Duokit tai Klaipedai  pagaliau sniego, bet  ne mm maziau, nei likusiai  LT daliai.  :D

Pas mus kieme vakar vakare  medis nuvirto, visa laime, kad ten zmoniu nei masinu nebuvo.

Atsakyti

Mano vyras net spirga iš laimės.ot prie gero žmonės greit pripranta.sako,dabar buksuočiau,gramdyčiau ledus,o čia tik mygtuką paspaudi ir įvažiuoji ir išvažiuoji.

Atsakyti

Mano vyras net spirga iš laimės.ot prie gero žmonės greit pripranta.sako,dabar buksuočiau,gramdyčiau ledus,o čia tik mygtuką paspaudi ir įvažiuoji ir išvažiuoji.

Jo, garaziukai ir pozemines aiksteles yra geris.

Atsakyti

Grazu ten, kur musu nera. :B   Tikrai "grazu" - medziai virsta, zaloja zmones ir masinas, slidu, neisvaziuojama.  Duokit tai Klaipedai  pagaliau sniego, bet  ne mm maziau, nei likusiai  LT daliai.  :D

Pas mus kieme vakar vakare  medis nuvirto, visa laime, kad ten zmoniu nei masinu nebuvo.

visame kame yra dvi puses. Jei blogosios pakeisti negali, tai dziaukis geraja. 

Atsakyti

Paryčiais šals, sukietės sniegas, neišvažiuos žmonės iš aikštelių, o ir nukast bus reikalų....

Puiki proga ilgiau pamiegot ir isvaziuot, kai jau bus kiemas pravazinetas. Ir priezastis darbdaviui aiski.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Puiki proga ilgiau pamiegot ir isvaziuot, kai jau bus kiemas pravazinetas. Ir priezastis darbdaviui aiski.  :rolleyes:​ 
Tu nesuprantu. Nebus. Iš vietos mašinos nepajudės. Gi sniego iki ratų viršaus ir daugiau. Kol minkštas pravažiuoja šiaip netaip. Sušals - bus šakės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 13:43

Čia ne grožis, o stichinė nelaimė. 

Man apie senyvo amžiaus žmones kaimuose pagalvot net baisu, jei pasnigs dar, o ryte šals, durų neatsidarys...

Vakar kai pustė nusikasa žmonės takus, po poros val vėl užneša. Sniego iki kelių, vietom iki užpakalio kur supūstyta. 

Atsakyti

Palygint su kovidu tai čia toks menkniekis tas sniegas. Ir taip laikina. Kad geriau pasidžiaugt, nei vėl bambėt 😊

Atsakyti

Na, gražu, bet man didelio džiaugsmo nekelia. 

Atsakyti

Čia ne grožis, o stichinė nelaimė. 

Man apie senyvo amžiaus žmones kaimuose pagalvot net baisu, jei pasnigs dar, o ryte šals, durų neatsidarys...

Vakar kai pustė nusikasa žmonės takus, po poros val vėl užneša. Sniego iki kelių, vietom iki užpakalio kur supūstyta. 

Dieve Dieve.Mano vaikystej kaime sitaip budavo nuolat. Atsikelia, nusikasa sniega zmones. Jau taip ispindeje visi dabar, stichine nelaime, mat. Plyta ant galvos ir be sniego kartais zmogui uzkrenta. Tik nieks stichine nelaime nevadina. 

Atsakyti