Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu žinokit, paskaičiau tai... Supratau, kad man geriau, nei badaujantiems Afrikos vaikams. Nesvarbu, kad į darbą nuvažiuoti negaliu, nors mirtinai reikia - deadlainas ir niekam neįdomūs tavo sniegai. Bet net elektrą turiu!!! Ir net greitosios neprireikė ir, tikiuosi, neprireiks. O jei ir prireiktų - ot tai bėda, gi Afrikoj vaikai badauja, o prieš milijoną metų mamutą reikėjo susimedžioti. Ir šūdas, kad traktoriai bevalydami kelius patys įklimpsta, kad elektrikai nespėja avarijų likviduot, kad mano mama šiandien pas gydytoją nenuvyko, kad kažkas turi organizuoti pagalbą susirgusiems, numirusiems, sušalusiems, bet negalintiems iš savo būsto pajudėti. Čia neišsigalvojau, čia iš realaus vakar dienos gyvenimo...
Nesakau, kad nebūna blogiau. Bet tai manęs neguodžia.
Ir mano kaimo baltas grožis jau nebe grožis.

Nu o mano mama veze mane gimdyt su rogem per didziuli snygi, irgi buvo nepravaziuojama. Va kokia fainuole uzaugau :lol:​ 

Atsakyti

Nu tai briskit su vyru ir purtykit tuos medzius. Dvi dienas namie sedejai, jau vakar tai padaryt galejai.Bet tingejai, nepatogu...

Čia tu man?

Negražiai pavarei.. Dvi dienas dirbom su mb, drabužius keičiau šlapius po kelis kartus, o tu man čia drebi, norėdama įžeisti?

Atsakyti

Nu žinokit, paskaičiau tai... Supratau, kad man geriau, nei badaujantiems Afrikos vaikams. Nesvarbu, kad į darbą nuvažiuoti negaliu, nors mirtinai reikia - deadlainas ir niekam neįdomūs tavo sniegai. Bet net elektrą turiu!!! Ir net greitosios neprireikė ir, tikiuosi, neprireiks. O jei ir prireiktų - ot tai bėda, gi Afrikoj vaikai badauja, o prieš milijoną metų mamutą reikėjo susimedžioti. Ir šūdas, kad traktoriai bevalydami kelius patys įklimpsta, kad elektrikai nespėja avarijų likviduot, kad mano mama šiandien pas gydytoją nenuvyko, kad kažkas turi organizuoti pagalbą susirgusiems, numirusiems, sušalusiems, bet negalintiems iš savo būsto pajudėti. Čia neišsigalvojau, čia iš realaus vakar dienos gyvenimo...

Na, aš TAI ir pan į tai ir  turėjau minty...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Čia tu man? Negražiai pavarei.. Dvi dienas dirbom su mb, drabužius keičiau šlapius po kelis kartus, o tu man čia drebi, norėdama įžeisti?
Na, jai nesuprast, kad per valandą vėl apsninga 😃

Žmonės tujas prie daugiabučių nupurtė, ber jos beveik guli vistiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 17:04

Čia tu man?

Negražiai pavarei.. Dvi dienas dirbom su mb, drabužius keičiau šlapius po kelis kartus, o tu man čia drebi, norėdama įžeisti?

Nu tai jei nupurtet, tai neturejo suluzt.

Prie ko cia izeist? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 27, 17:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72772936" data-time="1611759466"><div><p>Nu žinokit, paskaičiau tai... Supratau, kad man geriau, nei badaujantiems Afrikos vaikams. Nesvarbu, kad į darbą nuvažiuoti negaliu, nors mirtinai reikia - deadlainas ir niekam neįdomūs tavo sniegai. Bet net elektrą turiu!!! Ir net greitosios neprireikė ir, tikiuosi, neprireiks. O jei ir prireiktų - ot tai bėda, gi Afrikoj vaikai badauja, o prieš milijoną metų mamutą reikėjo susimedžioti. Ir šūdas, kad traktoriai bevalydami kelius patys įklimpsta, kad elektrikai nespėja avarijų likviduot, kad mano mama šiandien pas gydytoją nenuvyko, kad kažkas turi organizuoti pagalbą susirgusiems, numirusiems, sušalusiems, bet negalintiems iš savo būsto pajudėti. Čia neišsigalvojau, čia iš realaus vakar dienos gyvenimo...
Ir mano kaimo baltas grožis jau nebe grožis.</p></div></blockquote><p>Nu o mano mama veze mane gimdyt su rogem per didziuli snygi, irgi buvo nepravaziuojama. Va kokia fainuole uzaugau lotuliukas.gif​ </p>

Dabar madingai namie užgimtum, nes rogių niekas nebeturi.
Atsakyti

Bet uztai kaip grazuuuuu.... ir kiek cia tos ziemos belike , retai pasninga, reikia dziaugtis, pozityva matyti visame kame. :wub:    :D

Atsakyti

Na, jai nesuprast, kad per valandą vėl apsninga 😃

Žmonės tujas prie daugiabučių nupurtė, ber jos beveik guli vistiek.

Jo, ka as, cia tu viska zinai ir supranti, visu galu eksperte.. 

Atsakyti
O vat medžiai ir krūmai man mažiausia rūpi. Yra svarbesnių reikalų. Bet aišku, kad ir tų gaila.
Atsakyti

Jo, ka as, cia tu viska zinai ir supranti, visu galu eksperte.. 

Dabar nereik ekspertu būt. Gi tiesiog matosi. Viskas ant akių.

Atsakyti

Aišku, dar džiaugtis reik, kad šalčio žada 7-8 , o ne 20...  :rolleyes:  vėl  :rolleyes:​  Gal tikrai nesušals tos bobutės ir be malkų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 17:18

Aš tiesiog matau kas mieste daros ir man plaukai piestu apie kaimus pagalvojus. 

Atsakyti