Žvengiau ne aš, o mb, kuris iš tolo pamatė, bet neskubėjo ateit traukt, o stovėjo ir grožėjosi besiraitydamas iš juoko.
Nu va, zmogus sugebejo atrasti pozityvo, o tu ne, rukšna
Nu ***, cia juk trumpam tas viskas, jus isprotejot, ar didesniu bedu gyvenime netureje, ka?
ir kas, kad trumpam? Tai guostis reikia, kad praeis? Kai tau būna blogai, tu save įtikini ir staiga tau praeina? Tai tu visą laiką turėtum būti geros nuotaikos. Man taip neišeina.
Nu va, zmogus sugebejo atrasti pozityvo, o tu ne, rukšna
Sėlija, man tave norisi priplot. Tikrai.
Kai dvi dienas sėdi namie, nuolat dinginėja internetas, elektra, atidarius duris į lauką, turi imti sniego kastuvą, išvaryt iš garažo mašinos negali, į parduotuvę negali nei nueit, nei nuvažiuot (tiesa, ką tik atvarė traktorių seniūnija, tai atkasė kelią pagaliau, bet irgi užstrigo), dar siaučia covidas, ir aš turiu dabar galvoti apie tai kaip ten gyveno sovietmečiu ar 19a.? Ir smegenys ims funkcionuoti teigiama krypti. Nu taip nebūna.
Iš kur gauti to optimizmo, nu jolkipalki.
Didelis kiekis šlapio sniego per tokį trumpą kaiką yra blogai ir gamtai (labai daug išlaužys, išvers medžių, gyvūnams sunku) ir žmonėms (begalės visokių nuostuolių nuo avarijų, kaulų lužių, traumų iki stogų griuvimų). Kelininkams, elektrikams ir kitiems užgriuvo rūpesčių.
Bet jūs džiaukitės, džiaukitės
Tai tiesiog mano požiūris toks šįkart.
Didelis kiekis šlapio sniego per tokį trumpą kaiką yra blogai ir gamtai (labai daug išlaužys, išvers medžių, gyvūnams sunku) ir žmonėms (begalės visokių nuostuolių nuo avarijų, kaulų lužių, traumų iki stogų griuvimų). Kelininkams, elektrikams ir kitiems užgriuvo rūpesčių.
Bet jūs džiaukitės, džiaukitės
Tai tiesiog mano požiūris toks šįkart.
O tu paverk, ir viso to nebus. Labai visiems padesi. Luzta kaulai visa ziema, ne nuo sniego, o nuo ledo. Man luzo geguzes menesi.
Sėlija, man tave norisi priplot. Tikrai. Kai dvi dienas sėdi namie, nuolat dinginėja internetas, elektra, atidarius duris į lauką, turi imti sniego kastuvą, išvaryt iš garažo mašinos negali, į parduotuvę negali nei nueit, nei nuvažiuot (tiesa, ką tik atvarė traktorių seniūnija, tai atkasė kelią pagaliau, bet irgi užstrigo), dar siaučia covidas, ir aš turiu dabar galvoti apie tai kaip ten gyveno sovietmečiu ar 19a.? Ir smegenys ims funkcionuoti teigiama krypti. Nu taip nebūna. Iš kur gauti to optimizmo, nu jolkipalki.
Dvi dienas namie? Uiiii... as namie virs menesio sedziu.
Ir kur to pesimizmo tiek gaut, va cia tai klausimad man.