Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai neverkiu tikrai, bet džiaugsmo jausmo nėra.

Dėl medelių kaime pergyvenu. Nėr kam ir kaip jų nupurtyt, o kai pamatai nulūžusį puoselėtą medi, tai skaudu gi. Nu, bet kažkam džiaugsmas.

Tebūnie 😐

ir aš nors neverkiu, bei taip pat nedžiugina.

Kažinkiek rutulinių tujų pas mus greičiausiai prapuolė, nes įsnigo tiesiai į vidų, šakos išsiskėtė ir išlūžo nuo sniego svorio. O išpuoselėta smaragdinių tujų eilė irgi išsikreivino, atvėpo, nekalbant apie pušaites, akivaizdžiai išlūžusias. Pasimatys nuostoliai, kai sniegas aptirps, kas atsistatys, o ką nupjaut reikės.

Atsakyti

Taip, butent taip ir darau. Ir tau patariu. 

Aš tau priminsiu, prižadu. :D​ 

Atsakyti

Ne nu jau jei graudintis pamačius nulūžusią šaką..tai tada iš vis   eit ir pasikaet belieka.

Atsakyti

ir aš nors neverkiu, bei taip pat nedžiugina. Kažinkiek rutulinių tujų pas mus greičiausiai prapuolė, nes įsnigo tiesiai į vidų, šakos išsiskėtė ir išlūžo nuo sniego svorio. O išpuoselėta smaragdinių tujų eilė irgi išsikreivino, atvėpo, nekalbant apie pušaites, akivaizdžiai išlūžusias. Pasimatys nuostoliai, kai sniegas aptirps, kas atsistatys, o ką nupjaut reikės.
Gaila... Man asmeniškai labai dėl tokių dalykų gaila.

Na, tujos šiaip gan lanksčios. Gal jas tiesiog priplojo? O išsikreivinusias galima išlygint bus. Svarbu nelūžtų.

Su pušelėm tai taip. Jos labai trapios. Bet, jei tik šakos, tai gal ataugs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 27 sausio 2021 - 16:22

Ne nu jau jei graudintis pamačius nulūžusią šaką..tai tada iš vis   eit ir pasikaet belieka.

Žinai, nesistebiu, kad tu taip sakai. Žinant tavo "meilę" aplinkai.

Aš pati, kai myliu augalus, puoselėju, karpau, pati viską pasodinau kažkada, stebėjau kaip auga, o  dar iš kitų šalių kai kuriuos sodinukus gabenau, tai man gaila. Bet ar tau suprasti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 27 sausio 2021 - 16:48

Ne,man nesuprasti.jei jau verkt dėl visko pasaulyje,tai fik verkt ir belieka.

Atsakyti

Su pušelėm tai taip. Jos labai trapios. Bet, jei tik šakos, tai gal ataugs.

Didelės šakos nuo pagrindinio kamieno lūžę maždaug per pusę. Pušų aukštis kokie 5 metrai. Tai vaizdas bus nekoks.

Atsakyti

Ne,man nesuprasti.jei jau verkt dėl visko pasaulyje,tai fik verkt ir belieka.

Na, tu verktum, jei kokios barbės nenupirktum drakoniukui, ar mišrainės bliūdas iš panosės nuplauktų. :D​ 

O aš, beje, ir neverkiu, tik liūdna.

Atsakyti

Didelės šakos nuo pagrindinio kamieno lūžę maždaug per pusę. Pušų aukštis kokie 5 metrai. Tai vaizdas bus nekoks.

Uch... bet kažžkiek turėtų susilygint po to. Svarbu ne viršūnės. 

Atsakyti

Pinotija, 27 Sau 2021 - 16:52, parašė: Na, tu verktum, jei kokios barbės nenupirktum drakoniukui, ar mišrainės bliūdas iš panosės nuplauktų. :D​ O aš, beje, ir neverkiu, tik liūdna.
Tikrai neverkčiau.dėl tų paminėtų dalykų😀
Atsakyti

Nu žinokit, paskaičiau tai... Supratau, kad man geriau, nei badaujantiems Afrikos vaikams. Nesvarbu, kad į darbą nuvažiuoti negaliu, nors mirtinai reikia - deadlainas ir niekam neįdomūs tavo sniegai. Bet net elektrą turiu!!! Ir net greitosios neprireikė ir, tikiuosi, neprireiks. O jei ir prireiktų - ot tai bėda, gi Afrikoj vaikai badauja, o prieš milijoną metų mamutą reikėjo susimedžioti. Ir šūdas, kad traktoriai bevalydami kelius patys įklimpsta, kad elektrikai nespėja avarijų likviduot, kad mano mama šiandien pas gydytoją nenuvyko, kad kažkas turi organizuoti pagalbą susirgusiems, numirusiems, sušalusiems, bet negalintiems iš savo būsto pajudėti. Čia neišsigalvojau, čia iš realaus vakar dienos gyvenimo...
Nesakau, kad nebūna blogiau. Bet tai manęs neguodžia.
Ir mano kaimo baltas grožis jau nebe grožis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rialina: 27 sausio 2021 - 16:58

Nu tai briskit su vyru ir purtykit tuos medzius. Dvi dienas namie sedejai, jau vakar tai padaryt galejai.Bet tingejai, nepatogu...

Atsakyti